Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, referitor la viitoarea ediție Untold: „Le vom propune anul viitor un câmp lângă oraș. Dacă vor mai cere stadionul, noi le vom spune să caute un câmp”

Comentarii

razvan

08.08.2016 11:46

:))) curat murdar.

proton

08.08.2016 12:12

Mai du te ma in cortul tau sa nu zic...altceva de Tise..da cand umblai in midi sau alte petreceri...care mai de care deocheate...

Bianca Simona

08.08.2016 12:47

Oameni buni voi vorbiți serios? Adică, în orașul nostru se face un festival cum doar în marile oraşe este durează 4 zile, aduce turiști cu grămada, orașul devine cunoscut, etc și voi, ăia puțini pentru că sunteți minoritari, aveți curajul să spuneți că nu puteți dormi bine 4 nopți într-un an pentru că cei mai supertari dj s-au gândit să facă ceva fain în orașul nostru? Da când vă întreabă cineva de unde sunteți vă place să spuneți din Cluj şi să vă mandriţi cu tot ce e in Cluj. E un oraş diferit de altele. În Cluj sunt de toate doar că unii nu apreciază. Ruşine. Ar trebui să vă mutați. Nu sunteți demni de Cluj Napoca! ADMIN: limbaj de nazist care-i trimite pe minoritari la gazare, că sunt minoritari. Vită tembelă, democrația este exact despre minoritățile care trebuiesc respectate, nu mutate. Neterminatule! Demni de numele de om și de apartenență la specie nu sunteți voi ăștia, asistații mintal ai Untoldului. Care nu vedeți nimic rău că nu se respectă legea 4 zile pentru a vi se umple vouă mațul acela cu care gândiți.  de aceea repetăm pentru toți asistații mintal deveniți un fel de Martorii lui Untold:​"nici o inițiativă privată nu are dreptul să închidă cu garduri un parc public, să ceară bani pentru a permite accesul oamenilor pe un spațiu comunitar; nici o inițiativă privată nu are dreptul să perturbe ordinea și liniștea publică, după ora 23, să deranjeze de-a lungul întregii nopți cîteva zeci de mii de cetățeni ai Clujului, care nu sînt interesați de programul lor "artistic". La acestea ni se răspunde că: a) totul ține doar 4 zile; b) orașul are de cîștigat (inclusiv) financiar. Dar unde scrie că o Primărie din România are dreptul să suspende 4 zile statul de drept și să încalce legea, dacă a) e doar pentru puțin timp; b) e rentabil?!Exact asta s-a întîmplat și la Caritas: toata lumea a avut de cîștigat (atîta timp cît ilegalitatea funcționa). Așa că s-a constituit o mega-complicitate socială, în care ordinea și legalitatea au fost blocate, prin ordin de la Primăria lui Funar, cu sprijinul presei, care publica listele de "cîștigători", cu înflorirea CFR-ului (care aducea lumea la Cluj - inclusiv din străinătate), spre bucuria hotelierilor etc.Nu credeam că metodele lui Gheorghe Funar vor învia la Cluj pe vremea lui Emil Boc..."

TP

08.08.2016 13:38

ADMIN: orice slugă ticăloasă reduce discuția la bani. Slugoilor li se termină simțul moral în apropierea banilor. Atunci fac rabat de la orice. Discuția este despre respectarea legilor.

TP

08.08.2016 14:54

Acum aveti si dumneavoastra dreptatea voastra. Dar eu ce era sa fac, ca-s angajatul lui Tise si ne verifica daca suntem suficient de prosti si ticalosi. Etalonul este el, daca nu suntem ca el, ne da afara nevasta-sa. 

TP

08.08.2016 15:11

Si aveti dreptate in ceea ce ma priveste. N-am mai apucat sa ma dau jos din copac sa devin om, ca am ramas la radacina, ca nevertebtrat.

TP

08.08.2016 15:31

ADMIN: hahahaha, să pui această întrebare despre datul jos din copac din poziția de răhățel nevertebrat aflat la rădăcina acestuia, este de neprețuit. Așa am reușit să cădem de acord amândoi că nu prea te duce capul, nu?

TP

08.08.2016 15:45

ADMIN: parcă ziceai că stai să puți în alte locuri.

TP

08.08.2016 15:57

ADMIN: insistența cu care insiști să puți este de admirat.

TP

09.08.2016 10:13

am ieșit și eu din curul cuiva, este normal să put. ADMIN: bravo, mă, recunoașterea este primul pas către vindecare.

mitru

08.08.2016 13:55

@bianca simona - ,,vă mandriţi cu tot ce e in Cluj. E un oraş diferit de altele'' - pai tocmai ca nu prea avem cu ce sa ne mindrim, asta daca nu te referi la copiii de bani gata care fac legea pe aici! Clujul a devenit, din pacate, un fel de oras de fite, plin de cocalari si copii de stabi de la partide in toate institutiile! S-a pierdut si orizontul cultural, si cel universitar si mai conteaza doar banul obtinut usor prin tzepe! Da, putem spune ca Clujul a devenit ,,capitala tzepelor'' din Romania! Ca aici s-a inventat Caritasul, aici s-au dat tzepe la banci dupa '90, aici piata imobiliara e cea mai scumpa si haotica din Romania, ici PSD-ul face blat vesnic cu PDL-ul si de aici au plecat la Bucuresti politicieni plini de ifose dar care au venit inapoi cu coada intre picioare injurati de toata Romania pentru ,,prestatia'' lor, cum este Boc! Cu ce sa ne mandrim? Eventual cu fetele frumoase, dar pana nu isi afiseaza pretentiile de pitipoance!

Madalina

08.08.2016 17:21

Frumos limbaj "Admin" !Mă i-a durerea ADMIN: mă "i-a" proasta gramaticii române? Pe mine mă ia durerea de cap când văd cu câți agramați și inculți am de a face zilnic. Dacă limba maternă nu ai fost capabilă să o înveți, cum ai vrea să ți se adreseze oamenii? La școală, nu la comentat! Clasa a IV-a e cea în care trebuia să înveți Ortografia Limbii române! Mândră că ești proastă grămadă!

de unu

08.08.2016 17:34

Mai tanpitilor care sustineti o adunatura de huligan betivi si drogati,nu ati vre sa ne mutam noi oraseni la tara ca voi viniturile sa va dati in stamba in centrul clujului! daca nu aveti minte mai cereti de la niste oi.

georgian

09.08.2016 06:43

Ai dreptate, tocmai ce am vorbit cu niste prieteni din New York, s-a auzit si la ei despre Untold, de fapt nu doar ca s-a auzit dar s-a si transmis live pe ecrane gigant in Times Square festivalul nostru. Vor si ei sa organizeze ceva similar, ingradesc Central Park si fac acolo Untold NYC.

georgian

09.08.2016 06:44

In care mare oras este festival privat organizat in spatii publice? Cam asta-i Romania, tot timpul se gaseste un pretext pentru incalcarea legii. Untoldistii s-au bucurat de 4 zile de "cultura" direct de pe laptopul celor mai supertari DJ, altii si-au luat ceva maruntis din chirii asa ca ce mai conteaza ca profitand de ignoranta lor unii acum stau pe un munte de bani?

boti

09.08.2016 16:45

gandeste-te, doar la copii de la spitalul de copii, ei cu de sunt de vina ca tremura toate geamurile spitalului de la armin si restul ????????  sunt curios daca tu ai fii cea cu copilul in spital cum urlai ? ...sa nu uit, in floresti am reusit sa-l ascult pe armin cu foc de artificii cu tot, cu geamul deschis... deci hai sa nu fim rai si sa incercam sa-i intelegem si pe cei din jurul stadionului.  daca esti pe o terasa sau la o nunta in oras,  pe la 11-12 gata distractia ca asa zice legea, zgomot si reglementari si alte bullshituri care nu ne convin. cu ce este mai presus armin sau ceilalti dj renumiti decat locuitorii unui oras care platesc taxe si impozite? cu ce? ca vin odata pe an, incaseaza o gramada de bani si lumea se distreaza de la 3 1/2 pana la 7?  cand trebuia sa vina la 2? nu e punctual si mai e si platit... aici trebuie cautat buba si acolo unde organizatorii au primit aprobarile necesare.

Ioan

08.08.2016 13:34

Mare păcat ca unii nu vad sau nu vor sa vadă beneficiile pentru oraș a unui asemenea festival. De ce sa reziste un lucru bun când poate sa moara. Bravo ! ADMIN: repetăm pentru asistații mintal deveniți un fel de Martorii lui Untold:​"nici o inițiativă privată nu are dreptul să închidă cu garduri un parc public, să ceară bani pentru a permite accesul oamenilor pe un spațiu comunitar; nici o inițiativă privată nu are dreptul să perturbe ordinea și liniștea publică, după ora 23, să deranjeze de-a lungul întregii nopți cîteva zeci de mii de cetățeni ai Clujului, care nu sînt interesați de programul lor "artistic". La acestea ni se răspunde că: a) totul ține doar 4 zile; b) orașul are de cîștigat (inclusiv) financiar. Dar unde scrie că o Primărie din România are dreptul să suspende 4 zile statul de drept și să încalce legea, dacă a) e doar pentru puțin timp; b) e rentabil?!Exact asta s-a întîmplat și la Caritas: toata lumea a avut de cîștigat (atîta timp cît ilegalitatea funcționa). Așa că s-a constituit o mega-complicitate socială, în care ordinea și legalitatea au fost blocate, prin ordin de la Primăria lui Funar, cu sprijinul presei, care publica listele de "cîștigători", cu înflorirea CFR-ului (care aducea lumea la Cluj - inclusiv din străinătate), spre bucuria hotelierilor etc.Nu credeam că metodele lui Gheorghe Funar vor învia la Cluj pe vremea lui Emil Boc..."

tim

08.08.2016 14:18

Bine ca va place sa dati apartamentele cu 800-100euro 4nopti, un pret pe care f putine apt le merita , dupa care va plangeti de zgomot.. rusine sa va fie !!! ADMIN: ne plângem de nerespecatrea legilor. Despre cum s-au dat ilegal în chirie apartamente de Untold am scris și am arătat că se perpetuează nerespectarea legii și aici - prin nedepunerea contractului la finanțe. Așa că acest comentariu al tău despre lrușine ar trebui să fie adresat celor care profită, nu celor care cer respectarea legii. Dar și tu ești un undoldaș care judecă numai cu mațul. Te plângi și tu numai de cum ai fost lovit la buzunare - acum vine, probabil, trezirea din beție și cam bate vântul prin buzunare pentru nimic. Rușine ar trebui să-ți fie ție dacă ai dat atâția bani - rușine de prostia ta.

Ovi

08.08.2016 15:09

ADMIN: bă, băiatule, să-l întrebi pe nen-tu Tișe Găunel de ce anume nu te-a întrebat când a făcut de-a-mpulea hardughia în oraș, deși toată lumea îii recomanda să o facă undeva pe câmp. A făcut-o să se bată electoral cu ea de piept. Cum tot electoral a făcut și nen-su Boc Untoldul și a mai dat și 900 de mii de coco unuia care acum vine să-l facă privat, să nu-l mai întrebe DNA dacă a făcut festival pentru voturi din bani publici (așa cum au săltat-o pe Udrea pentru Gala Bute). De restul comentariilor naziste, ia și vezi unde te regăsești în această știre: "Ultima noapte de festival UNTOLD a dat şi cel mai mult de lucru firmei de pază, asistenţilor şi medicilor care au asigurat desfăşurarea mult-trâmbiţatului eveniment. Astfel, pe lângă de zecile de cazuri curente cu inşi băuţi, aflaţi sub influenţa drogurilor sau cu diverse alte intoxicaţii, două atrag în mod special atenţia. Primul este cel al lui Ilie Alexandru, un timişorean trecut de 30 de ani care, aflat sub influenţa metafetaminelor, s-a blocat în toaleta arenei şi s-a automutilat, fiind nevoie de intervenţia energică a oamenilor de ordine. Al doilea caz este al unui un tânăr irlandez, Neal Boyle, de 26 de ani – care, adus la U.P.U. – a luat la bătaie pe toată lumea." Deci pot să dea stadionul să se facă festivaluri în mod decent, respectând legea. Puteau de anul trecut până acum să pună niște garduri antifonice ca pe autostradă - te duce gămălia aia de-i zici cap să gândești și așa, lucruri simple, nu gâjâituri naziste?

Ovi

08.08.2016 15:36

Va mulțumesc. Pe mine m-ați convins. De aia nu a-ți ADMIN: "a-ți"? și de la această violare violentă a bietei limbi materne, firul conversației s-a întrerupt. Dacă nici biata limbă maternă nu v-a convins să o folosiți corect gramatical, ce șanse avea Liviu Alexa să vă convingă de ceva? Suntem prizonierii agramaților.

Anghel

09.08.2016 02:15

ADMIN: Agramat, retardat, neispravit, neterminat. Cratima aia folosita ilegal este, sa inteleg, cea cu care cineva a fost destul de curajos sa o desparta pe ma-ta si sa te sloboada in lume. Ei, poti sa-ti iei cratima aia in gurita si sa ne scutesti in incercarea de a ne convinge ca ai folosit-o bine in scris. In oral in mod cert ai folosit-o bine.

Cineva

08.08.2016 15:12

Ieri, duminica, cineva mi-a zis "Lasa ca mai e o noapte si se face liniste pana la anul." Am raspuns "La anul Untold se va tine pe un camp. In 2015 Untold a avut ca scop atragerea de voturi (foloase necuvenite), iar ca sa nu ii salte DNA, au mai facut si anul asta Untold ca sa poata zice in caz de ceva: Anul trecut nu a fost Untold pentru campanie electorala, drept urmare am facut Untold si anul acesta." Exact asta am spus ieri, iar azi mi se confirma spusele :)

Ovi

08.08.2016 15:23

Bună ziua. Am o singură întrebare dacă nu este prea mult. Cine răspunde sub abrevierea "ADMIN"? Este domnul LIVIU ALEXA? ADMIN: bună ziua, nu este treaba dumneavoastră bucătătia noastră internă.

Ovi

08.08.2016 15:37

ADMIN: vai, ce mare favoare ne făceați... poate că și plăteați pentru cinstea pe care ne-ați făcut-o de a ne citi până acum. Suntem distruși să avem un agramat mai puțini în lista de cititori. "Citiți-o" pe Grapini. E mai bine pentru toată lumea.

dorin

08.08.2016 17:18

ADMIN: puneți mână de la mână să vă luați niște creier. Că vă lipsește în mod clar.

Cali

09.08.2016 03:42

ADMIN: Buna dimineata, nu esti decat un asistat mintal care colporteaza barfele unui bolnav mintal din Floresti, pupincuristul lui Sulea.   

Cali

09.08.2016 13:55

ADMIN: revino dupa ce ti-ai administrat medicamente. Scuteste-ne de ipocrizii.

Adauga comentariu