Presa clujeana a premiat valorile Clujului

Premiile Media de Excelenta 2014, un eveniment dedicat oamenilor  care, prin contributia lor, devin valori de necontestat ale societatii romanesti, a ajuns in acest an la cea de a XI-a editie.Organizatorul evenimentului, Amprenta Advertising, a reusit sa aduca la aceeasi masa jurnalisti din cele mai impotante institutii media ale urbei.

Evenimentul are ca scop premierea personalitatilor clujene care, pe parcursul anului 2014, au avut un rol important si o contributie semnificativa in dezvoltarea si promovarea municipiului Cluj-Napoca. Marea parte a institutiilor media clujene s-au reunit aseara in incinta International Ballroom, iar ziaristii clujeni au premiat valorile Cetatii Clujului. Unul dintre cele mai importante evenimente care premiaza excelenta in dezvoltarea si promovarea Clujului si a Transilvaniei a avut peste 300 de participanti, iar prezentatorul serii a fost actorul Pavel Bartos, care a acceptat invitatia organizatorilor spunand ca pentru el “Clujul este orasul de suflet”. Ziar de Cluj a oferit Prmiul de Excelenta medicului Ioan Boila, cel care tine inca vie singura Policlinica fara Plata din Cluj-Napoca, locul unde oamenii saraci primesc ingrijire medicala de la doctorii si asistentele care lucreaza aici in mod voluntar.

Pentru consecventa prin care de 11 ani agentia clujeana Amprenta aduce in fata opiniei publice, prin Gala de Excelenta Media, personalitati marcante ale Clujului, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria!

Comentarii

Cristi Avram

29.09.2014 11:34

Felicitari! Excelenta nominalizarea Ziar de Cluj. Acestia sunt oamenii care cu adevarat merita premiati de presa. Cei care fac ceva pentru comunitate, dar in acelasi timp nu apar public sa se laude. Iar doctorul Boila e un exemplu. Excelenta alegerea!!!

Camelia Ileana ...

28.03.2015 08:27

Domnul Boila,  Am fost studenta sotiei dvs si am avut placerea sa va cunosc familia. Intr-adevar, "Omul sfinteste locul" si dvs sunteti unul dintre acei oameni. Va multumesc amandorura pentru contributia la viata comunitatii clujene si romanesti. Sanatate multa va doresc si multi ani de-acum incolo petrecuti alaturi de cei dragi de acasa si Policlinica. Si multumiri presei pentru ca adus in atentia noastra un om deosebit de valoros care nu cauta publicitatea cu orice pret. Cu respect, Camelia Ileana Ulici si familia

Adauga comentariu