Preotul acuzat de pedofilie, Pomohaci - dedicatii pe bani, ca la chefurile cu lautari! Reactia dura a Patriarhiei dupa aceasta noua sfidare

Actele de nesupunere lovesc din toate partile Biserica Ortodoxa Romana. In timp ce un tanar sustine ca parintele cantaret Cristian Pomohaci i-a facut avansuri, acesta din urma, in loc sa se caiasca, pare ca isi sfideaza superiorii.

Pomohaci a participat in acest sfarsit de saptamana la un concert si a acceptat ca publicul sa ii dea bani contra dedicatiilor, exact ca la chefurile cu lautari. Dupa ce a coborat dintr-un BMW, gatit in port popular, preotul Pomohaci a dat un spectacol de zile mari. Petrecerea a avut loc in Sanpetru de Campie – Judetul Mures, unde, pe langa zecile de sustinatori insotiti de copii, de fata au fost si primarul si viceprimarul. Acestia i-au platit dedicatiile parintelui cercetat penal.

Pomohaci le-a spus celor prezenti ca preotii iau, insa rar dau ceva in schimb. Asta in timp ce isi indesa bancnotele. Drept multimire, Cristian Pomohaci le-a promis enoriasilor ca va intra in biserica sa se roage in altar, desi superiorii i-au interzis acest lucru. La finalul penibilului spectacol, Pomohaci a primit si o diploma din partea primarului localitatii.

Imaginile suprinse la acest eveniment i-au infuriat pe superiorii lui Pomohaci. Acestia inca asteapta explicatii de la el.

Oliviu Botoi, Purtator de Cuvant Arhiepiscopia de Alba Iulia: ”Deocamdata parintele Pomohaci nu a venit cu nicio dovada care sa ii ateste nevinovatia, dar mai are la dispozitie inca cateva zile. Din presa audiovizuala am aflat cu intristrare de spectacolele parintelui.”

Vasile Banascu, purtator de cuvant al Patriarhiei Romane: ”Actualul parinte nu isi da seama de starea grava in care a ajuns, afecteaza imaginea Bisericii Ortodoxe, vocatia lui e de cantaret de muzica populara si sub nicio forma de preot… tin sa atrag atentia ca oamenii ar trebui sa fie preocupati de aflarea adevarului vizavi de aplauze si dedicatii. As vrea sa cred ca lumea nu incurca muzica cu religia.”

Pomohaci a dat de necaz dupa ce un tanar l-a inregistrat in timp ce ii cerea favoruri sexuale. Baiatul avea atunci 17 ani. Cristian Pomohaci a adunat o avere in ultimii ani. Doar in Cluj are apartamente in valoare de 1 milion de euro. Are insa proprietati si in Bistrita dar si in localitatea mureseana Mosuni.

Comentarii

Claudia

18.07.2017 14:46

Foarte bine face omul!BOR ar fi trebuit. în secunda a doua după ce au apărut înregistrările, în care e clar ca e vocea lui, să-l dea afară, nu să aștepte explicații!Dacă-și găsește în continuare proștii care să-i dea bani, foarte bine face că-i ia!Iar ce-a spus, că preoții iau dar nu dau, categoric e adevărat, si știe din interior.

Adauga comentariu