Premierul Victor Ponta: oamenii in varsta nu trebuie priviti ca o povara, ci ca o comoara

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de felicitare catre Consiliile Judetene ale Persoanelor Varstnice, care au aniversat 14 ani de existenta. Acesta i-a felicitat pentru activitatea depusa in cei 14 ani de existenta si i-a asigurat ca opinia varstnicilor va fi intotdeauna importanta pentru Guvern.

“Dupa ani de nepasare, ma bucur ca am reusit sa readucem nevoile pensionarilor in centrul preocuparilor Executivului. Guvernul pe care il conduc este deschis la propunerile dumneavoastra si va garantez ca veti gasi mereu in mine un partener de dialog. Astazi, sunt increzator ca lucrurile se schimba in bine, desi mai sunt foarte multe de facut pentru seniorii acestei tari”, a aratat premierul.

In mesajul sau a mai facu referire la repararea nedreptatilor la care au fost supusi pensionarii in ultimii ani: restituirea sumelor retinute ilegal la CASS si indexarea pensiilor.

“Inca sunt multe persoane in varsta care se descurca greu cu cheltuielile zilnice, dar, pas cu pas, incercam sa rezolvam lucrurile pentru care dumneavoastra militati, si anume promovarea unor masuri menite sa ofere celor varstnici conditii mai bune de trai. Pensionarii si oamenii in varsta in general nu trebuie priviti ca o povara, ci ca o comoara. Eu ma mandresc cu pensionarii, cu varstnicii acestei tari, pentru ca prin eforturile lor s-a construit Romania de astazi”, a punctat Ponta.

Foto: cotidianul.ro

Comentarii

Horea VLAICU

22.05.2014 17:20

Nu cred ca e foarte important cum sunt priviti atâta timp cât sunt tratați jalnic !!
Mulțumesc.

Adauga comentariu