Premiera pentru Romania: o clinica privata din Cluj ofera servicii pentru companiile ai caror angajati se confrunta cu dependente

Prima clinica psihosomatica din Cluj-Napoca, ofera, in premiera pentru Romania, servicii de terapie sau consultanta pentru companiile ai caror angajati se confrunta cu probleme de adictie. Sedintele de terapie vor incepe din luna iunie, la Cluj.

Eurosan e prima clinica de recuperare integrata fizica si psihica deschisa la Cluj-Napoca. Cu o abordare holistica, centrata pe pacient si adusa in Romania, din Germania, de doctorul Florin Marghitas, clinica ofera in premiera nationala, din luna iunie, o serie de ateliere pentru angajatii din multinationale care se confrunta cu probleme de dependenta.

Eurosan trateaza dependentele

Clinica ofera sedinte si ateliere de terapie atat pentru echipele manageriale, precum si pentru departamentele de resurse umane ale companiilor clujene ai caror angajati se confrunta cu dependente. Specialistii Eurosan pot trata, holistic, toate formele de dependenta: alcool, droguri sau medicamente, prin sedinte de psihoterapie, imbinate cu terapie prin arta, dar si recuperare fizica.

“Din luna iunie, oferim pe week-end-uri niste proiecte, programe si ateliere de lucru, nu numai informare, ci si terapie pentru trei categorii de persoane: persoane cu probleme de abuz si de dependenta, unde exista consultanta, consiliere psihologica, psihoterapie, grup de suport. Al doilea tip de proiect va fi pentru persoane cu dependenta si membri familiei in care vor fi inclusi si unii si altii, iar a treia categorie va fi pentru membrii echipelor manageriale, firme din Cluj unde exista, efectiv, probleme cu colegii, cu angajatii, cu subalternii care au probleme de dependenta, pentru a putea sa-i consiliem, ca sa stie cum sa abordeze o relatie cu un coleg sau cu un subaltern care are probleme de dependenta”, a explicat medicul Florin Marghitas, directorul Clinicii Eurosan.

Programarile, pentru angajatii companiilor se fac pe internet. Pentru ca terapia sa aiba efectul scontat, sedintele vor avea un numar limitat de locuri.

“Vom incepe in primele doua week-end-uri din luna iunie si, in functie de rezonanta, vom putea extinde. Echipa terapeutica va fi formata din medici, psihologi, kinetoterapeuti, pentru ca va fi o abordare nu numai din punct de vedere al explicarii fenomenului, ci terapie in sine, cu grupuri de terapie, tehnici de relaxare, hipnoza”, a completat medicul Marghitas.

La Eurosan se pot trata pacientii cu tulburari de anxietate, depresie sau boli degenerative, care, pe langa schema de tratament individuala vor beneficia si de sedinte de consiliere de grup, care sa-i ajute sa se reintegreze, mai usor, in munca. De asemenea, specialistii psihiatri de la Eurosan trateaza obezitatea, bulimia sau anorexia.

Wellness pentru angajati

Atelierele si pachetele de consultanta pentru angajati oferite de Eurosan propun si programe de wellness, prin prevenirea burnout-ului, stresului sau a depresiei.

Clinica din Cluj-Napoca dispune de un bazin de inot, precum si de sali de vibromasaj, masaj ayurveda sau magnetoterapie. 

Comentarii

vio

24.07.2014 13:34

buna ziua,am citit despre clinica Eurosan ,ma bucur ca va avem asa aproape.o sa va vizitez pt.ca am probleme de sanatate. toate cele bune.

Vlad Alin Vasile

10.12.2016 03:38

Daca va doriți o mai mare bătaie de joc pe banii dumneavoastră INERCATI.  !!!!!!! Succes si SANATATE.  

Marius

30.06.2015 19:11
Nu recomand nimanui aceasta clinica, e de departe cea mai jalnica clinica la care am fost de cand exist. Desi clinica pare sa arate bine, are foarte multe minusuri iar cel mai important este ca nu au personal. De exemplu saptamana trecuta in toata clinica erau: 1 doctor care consulta, 2 receptionere, 1 tip care facea facea kineto si alte 3 persoane pe (masaj, laser, electro, etc). Eu am stat 2 ore jumatate la coada la coada timp in care am reusit sa fac doar un laser iar masajul a zis ca nu se mai face azi ca le-a plecat 2 persoane la ora 18 desi clinica am inteles ca e deschisa pana la ora 20. Deci a ramas o singura persoana cu peste 10 pacienti sa le faca masaj si curenti. La curenti desi erau doua mese doar una se folosea. Gimnastica de asemenea nu am putut face pentru ca tipul de acolo a zis ca nu poate lua mai mult de 4 persoane si la 16.30 a plecat acasa. Deci din 4 proceduri, 2 au zis ca nu mi le poate face, una de 2 minute (laser) am facut-o dupa o ora de asteptare, iar curentii nici dupa 2 ore jumate nu mi-a venit randul. Oamenii de pe hol erau la fel de nemultumiti, 2 dintre ei au zis ca nu mai vin deloc desi una venea pentru prima data. Alta persoana a zis ca le va face reclama negativa. Pe langa asta, un cadru medical din cei 3 care erau la proceduri si-a dat demisia, azi era ultima zi la lucru. Nu mai mentionez faptul ca mesele pe care faci procedurile au cearceafuri pe care se aseza toti oamenii, nu e ca in orice clinica privata cand iti pune un cearceaf de unica folosinta din hartie. Oamenii se plangeau ca ferestrele nu au jaluzele si ca in zilele cu soare ii bate soarele pe masa de numa. Tot ei ziceau ca iarna centrala face figuri, Oamenilor care renuntau, receptionerele le ziceau ca ii inteleg, de fapt ca e de la sine inteles de ce renunta, si lasa sa se inteleaga ca de sus e problema dar ca nu au ce face. Cam asta este situatia. Clinica este si amplasata in fundul orasului iar straduta care pleaca de la drumul principal spre clinica e neasfaltata plina de gropi si cand ploua e o mocirla de numa. Evitati acest loc !! 

Vlad Alin Vasile

10.12.2016 03:57

Nu va lăsați înșelați ...... De la medic la clinica , toți e o bătaie de joc pe banii dumneavoastră.

Som Elena

16.05.2017 22:20

Am fost internată la această clinică sunt f multumita mă simt mai bine,personalu tânăr cu mult bun si.t ,curățenie mâncarea bună .Felicitări patronilor pentru aceasta clinica de recuperare.

Adauga comentariu