Premiera pentru Romania: o clinica privata din Cluj ofera servicii pentru companiile ai caror angajati se confrunta cu dependente

Comentarii

vio

24.07.2014 13:34

buna ziua,am citit despre clinica Eurosan ,ma bucur ca va avem asa aproape.o sa va vizitez pt.ca am probleme de sanatate. toate cele bune.

Vlad Alin Vasile

10.12.2016 03:38

Daca va doriți o mai mare bătaie de joc pe banii dumneavoastră INERCATI.  !!!!!!! Succes si SANATATE.  

Marius

30.06.2015 19:11
Nu recomand nimanui aceasta clinica, e de departe cea mai jalnica clinica la care am fost de cand exist. Desi clinica pare sa arate bine, are foarte multe minusuri iar cel mai important este ca nu au personal. De exemplu saptamana trecuta in toata clinica erau: 1 doctor care consulta, 2 receptionere, 1 tip care facea facea kineto si alte 3 persoane pe (masaj, laser, electro, etc). Eu am stat 2 ore jumatate la coada la coada timp in care am reusit sa fac doar un laser iar masajul a zis ca nu se mai face azi ca le-a plecat 2 persoane la ora 18 desi clinica am inteles ca e deschisa pana la ora 20. Deci a ramas o singura persoana cu peste 10 pacienti sa le faca masaj si curenti. La curenti desi erau doua mese doar una se folosea. Gimnastica de asemenea nu am putut face pentru ca tipul de acolo a zis ca nu poate lua mai mult de 4 persoane si la 16.30 a plecat acasa. Deci din 4 proceduri, 2 au zis ca nu mi le poate face, una de 2 minute (laser) am facut-o dupa o ora de asteptare, iar curentii nici dupa 2 ore jumate nu mi-a venit randul. Oamenii de pe hol erau la fel de nemultumiti, 2 dintre ei au zis ca nu mai vin deloc desi una venea pentru prima data. Alta persoana a zis ca le va face reclama negativa. Pe langa asta, un cadru medical din cei 3 care erau la proceduri si-a dat demisia, azi era ultima zi la lucru. Nu mai mentionez faptul ca mesele pe care faci procedurile au cearceafuri pe care se aseza toti oamenii, nu e ca in orice clinica privata cand iti pune un cearceaf de unica folosinta din hartie. Oamenii se plangeau ca ferestrele nu au jaluzele si ca in zilele cu soare ii bate soarele pe masa de numa. Tot ei ziceau ca iarna centrala face figuri, Oamenilor care renuntau, receptionerele le ziceau ca ii inteleg, de fapt ca e de la sine inteles de ce renunta, si lasa sa se inteleaga ca de sus e problema dar ca nu au ce face. Cam asta este situatia. Clinica este si amplasata in fundul orasului iar straduta care pleaca de la drumul principal spre clinica e neasfaltata plina de gropi si cand ploua e o mocirla de numa. Evitati acest loc !! 

Vlad Alin Vasile

10.12.2016 03:57

Nu va lăsați înșelați ...... De la medic la clinica , toți e o bătaie de joc pe banii dumneavoastră.

Som Elena

16.05.2017 22:20

Am fost internată la această clinică sunt f multumita mă simt mai bine,personalu tânăr cu mult bun si.t ,curățenie mâncarea bună .Felicitări patronilor pentru aceasta clinica de recuperare.

Adauga comentariu