Prefectura organizează vizite de lucru la Pata Rât. Condițiile atmosferice nu sunt pe placul tuturor

La sfârșitul săptămânii trecute prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, i-a convocat pe parlamentarii clujeni, consilierii județeni, reprezentanți ai Primăriei și ai serviciilor deconcentrate la o vizită de lucru la platforma de stocare temporară a deșeurilor de la Pata Rât.

Potrivit unor surse, vizita nu le-a fost pe plac tuturor celor convocați, pe motiv de frig și vânt.

Potrivit mesajului afișat pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului, aceasta a fost cea de-a doua întâlnire pe tema gestionării deșeurilor de la Pata Rât, după ce, la finalul lunii octombrie a fost constituit Grupul Consultativ, în urma cererilor de soluționare a problemei administrării gunoaielor Clujului. Cererile au fost formulate de parlamentari, primari, consilieri locali, reprezentanți ai serviciilor deconcentrate și ong-uri.

Evoluția situației și rezolvarea problemei managementului deșeurilor Clujului reprezintă pentru Ziar de Cluj o prioritate și considerăm necesară informarea opiniei publice referitor la aceste aspecte.

Am solicitat în această dimineață Instituției Prefectului informații referitoare la cea mai recentă vizită de la rampa de gunoi.

Vom reveni cu amănunte.

Adauga comentariu