Prefectul Vușcan infirmă faptul că și-ar propune să candideze pentru Camera Deputaților, iar Tudor Grindean că ar urma să devină noul prefect

După ce un jurnalist clujean, Mihai Șoica, a scris pe Facebook faptul că chestorul în rezervă al IPJ Cluj, Tudor Grindean, ar urma să devină noul prefect al Clujului, după ce actualul prefect, Gheorghe Vușcan, ar merge deputat („Una tare de tot: Chestorul în rezerva al IPJ Cluj va fi noul prefect al Clujului! Așa se vorbește! Vușcan ar merge deputat, iar chestorul Grindean ar merge prefect!”), i-am sunat pe prefectul Gheorghe Vușcan și pe chestorul Tudor Grindean pentru a îi întreba cum comentează acest zvon.

Pentru conformitate, pentru a consemna momentul, vă redăm răspunsurile lor:

„Zvonurile nu le comentez nicicum pentru că eu nu știu despre așa ceva. E prima dată când aflu acum. Dumneavoastră mi-ați spus. Deocamdată nu m-a întrebat nimeni [dacă doresc să candidez pentru Camera Deputaților – n.r.]. Nu mi-am propus acest lucru”, a declarat Gheorghe Vușcan.

„Eu cred că faceți glume cu mine și nu am niciun fel de comentarii. Eu vă amintesc că am trecut în rezervă de ceva timp și glumele de genul acesta chiar că nu fac bine, cred, nimănui. Nu știu cine a lansat zvonul acesta, credeți-mă, eu am trecut în rezervă și am rupt legătura cu Ministerul Afacerilor Interne. Deci, nu știu, nu fac niciun fel de comentarii”, a declarat Tudor Grindean. 

Adauga comentariu