Prefectul Clujului, despre dezvăluirile Ziar de Cluj: “Imaginile prezentate reflectă comportamentul lor (n.r. românilor din străinătate)”

Prefectul Mircea Abrudean revine cu precizări în urma dezvăluirilor Ziar de Cluj cu privire la haosul de la Sala Sporturilor Horia Demian și susține că în mai puțin de cinci ore, la Cluj-Napoca, au sosit aproape 700 de români din străinătate. Potrivit prefectului, Sala Sporturilor Horea a fost decontaminată și curățată în întregime, înainte ca românii din diaspora să fie duși acolo pentru a-și aștepta transportul spre județele de unde provin. 

Citește și: Haos la Cluj! Romanii intorsi acasa sunt tinuti ca vitele in lagarul de la Sala Sporturilor: buzi jegoase, zero dezinfectant, zero organizare, zero comunicare, zero mancare! Asa infrunta marele Cluj pandemia? Da SHARE la imaginile in EXCLUSIVITATE!

„Azi noapte, între orele 00.30 și 5.00 au sosit pe aeroport peste 700 de români veniți din zone roșii din Europa. Doar 57 dintre aceștia erau din județul Cluj și au fost duși îmediat către centrele de carantină din zonă. Celelate persoane au fost duse la Sala Sporturilor unde au așteptat transporturi autorizate din și spre județele din care provin. Sala Sporturilor a fost decontaminată și curățată în totalitate, înainte ca aceștia să ajungă acolo. Imaginile prezentate cu condițiile insalubre reflectă comportamentul lor. Autoritățile le-au asigurat apă, hrană și dulciuri. A fost o acțiune dificilă. Gândiți-vă că au venit după ei din Ialomița sau Suceava. Din păcate, doar din seara aceasta se vor suspenda complet zborurile din zonele roșii. Am încercat să facem față valului ridicat de români întorși în țară, care au ales acest lucru în ciuda recomandărilor de a rămâne acolo. Cele 698 de persoane erau din 32 de județe”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, prefectul Mircea Abrudean.

Ziar de Cluj a solicitat un punct de vedere și de la secretarul de stat Raed Arafat, pentru a afla cum s-a ajuns la această situație: 700 de persoane sosite la Cluj-Napoca, din zone roșii din Europa, în mai puțin de 5 ore. 

 

Citește și: Haos la Cluj! Romanii intorsi acasa sunt tinuti ca vitele in lagarul de la Sala Sporturilor: buzi jegoase, zero dezinfectant, zero organizare, zero comunicare, zero mancare! Asa infrunta marele Cluj pandemia? Da SHARE la imaginile in EXCLUSIVITATE!

Comentarii

Lazar Cristi

05.04.2020 14:43

Bombe biologice !
Cei ce le permit asta fac genocid .
Sa apuce pe urmele lu Piedone spre puscarie adica !

Bogdan

05.04.2020 16:28

sa ii fie rușine prefectului deoarece eu am ajuns la or 01:30 în data de 04.04.20 și a fost foarte murdar chiar jegos pot spune.
Dacă el vrea sa spună ca noi am făcut asta e complet fals.
Ne-au ținut fără mâncare. Ei numesc mâncare stixurile și eugeniile?? Personal am sunat la prefectura Cj de nenumărate ori sa ne aducă mâncare, răspunsul lor: Am notat și sa speram ca se rezolva și cu mâncarea dacă nu macar cu transportul. Ia lua-ti și verificați înregistrările.....
Ce oferă cluju-l? Nesimțire, dezgust, mizerie. Cam atât mulțumim frumos ca reprezenta-ti un oraș ca și Cluj.
Ca sa știe și prefectul de CJ ca am stat ore în frig și fără mâncare nu aveam nici unu pretenții de restaurant am cerut doar un Sandwich....și are tupeu și nesimțirea sa spună ca a fost igienizat?? O fi fost dar trebuia igienizat din ora în ora nu trebuia sa stam 200 de per în aceeași încăpere trebuia sa aibă niște amărâți se dezinfectanti în baia aia nenorociți.....și multe alte Domnule Prefect de Cluj.

oana

05.04.2020 17:35

Romani pe dracu. Sunt doar tigani jegosi care au cersit si au furat toata viata lor si acuma vin sa stea aici pe munca noastra. Stie toata lumea ce sunt si de ce vin aici.

Adauga comentariu