Prefectul Aurel Cherecheș are plimbări, la ceas de seară, în fiecare joi cu mașina de serviciu, împreună cu familia. Așteptăm răspuns la câteva întrebări

În fiecare joi seara, prefectul județului Cluj, Aurel Cherecheș se plimbă cu mașina Prefecturii în Florești, mereu la aceeași adresă, împreună cu familia. Același autoturism de serviciu, VW Touareg MAI 22608, este văzut frecvent și în Grigorescu, pentru a-l lua de la școală, pe fiul prefectului. Se deplasează în scop personal domnul prefect și pe banii cui?

Aproape în fiecare joi seara, în jurul orei 19.00, prefectul Aurel Cherecheș poposește cu mașina de serviciu, VW Touareg MAI 22608 – bleujandarm, în Florești, zona Florilor, pe o alee privată, scrie cotidiantr.ro. Acesta apare mereu alături de fiul său și uneori alături de soție. Nu se știe care este scopul și durata vizitei celor trei, dar nu putem decât să bănuim că la ceas de seară, domnul prefect nu merge în interes profesional împreună cu familia, tocmai în Florești și la aceeași adresă.

De parcă nu ar fi suficientă deplasarea săptămânală cu mașina Prefecturii și pe banii statului, cu același autoturism este preluat de la școală Cherecheș junior. Volkswagen-ul Touareg MAI22608 e prezent frecvent în cartierul Grigorescu, ca să îl ia pe fiul prefectului.

Pe această cale îi adresăm domnului prefect Aurel Cherecheș următoarele întrebări:

-care este scopul vizitelor repetate în Florești?

-de ce se deplasează cu mașina de serviciu?

-cine decontează combustibilul?

-cine îl plătește pe șofer?

Comentarii

cetatean

24.04.2018 08:50

Prostimea plateste tot!!

Adauga comentariu