În prag de Luminație, Primăria s-a trezit să toarne beton în Cimitirul Central

Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Serviciul Administrare cimitire domeniul public, a început astăzi, în prag de Luminație, să betoneze scurgerile care străbat aleile din Cimitirul Central.

Fiindcă nu au avut timp toată vara, angajații RADP se hărnicesc acum, nevoie mare, când e cimitirul mai aglomerat și vremea de afară mai rece și mai umedă, în așa fel încât betonul turnat din cuva excavatorului cu lopata să nu se poată usca și să se lipească doar de pantofii clujenilor care vin astăzi și mâine la cimitir să își pomenească morții.

Cum oamenii au alte gânduri când vin la cimitir, decât de a ocoli cimentul tocmai aruncat din lopată de către doreii Primăriei, „lucrarea” municipalității este călcată în picioare și răscolită de zeci de pantofi. Și Doreii se plimbă, din loc în loc, cu lopățica, și reașază betonul:

Priviți câtă hărnicie, tocmai acum, când oamenii vin să își jelească morții în Cimitir:

Așa se fac lucrările publice în Cluj-Napoca. Numai în ultimul moment și, chiar și atunci, pompieristic, amatoristic, în bătaie de joc, cu deranj maxim pentru cetățeanul plătitor de taxe.

Adauga comentariu