Poze EXCLUSIVE de la cheful de lansare al Pro Romania de la Cluj, organizat de Ucu Rus! Prefectul Relu Chereches, sluga lui Rus, s-a transformat in organizator de evenimente!

sursa foto - NGH

 

Transilvania Leaders e un ONG creat de Dancu ca think tank al elitei ardelene si capturat de Ioan Ucu Rus, stapanul Clujului, ca sa fie transformat in tampax politic pentru noile sale interese ce cuprind intreaga viata politica a noului partid Pro Romania, condus de Victor Ponta.

De mai bine de un an de zile, Rus strange de la oamenii de afaceri din Ardeal contributii importante in cash, amagindu-i cu dume despre Centenar, demnitate transilvana si alea alea, cand colo, el compromitand ideea generoasa de la inceput cu un ONG cu caracter politic. V-am spus inca de acum 2 saptamani ca va urma un chefalau simandicos la Grand Hotel Italia de 1 decembrie, v-am spus ca acolo va fi invitat si Victor Ponta, comsiarul Corina Cretu, pupila politica a lui Rus, care va trece la Pro Romania, v-am spus ca va vorbi Campeanu, v-am spus ca va fi o reuniune politica mascata sub butaforia Centenarului. 

Tot ce v-am spus s-a intamplat. Inclusiv faptul ca la aceasta sueta politica Pro Romania a participat si intreaga armata de primari pesedisti, in frunte cu Horica Nasra, seful PSD Cluj, alaturi de Remus Lapusan, taranusul cu obraji rosii, adevaratul sef al PSD Cluj. Ce cautau ei la Pro Romania? Pai, cautau in primul rand sa confirme ca sunt slugile lui Ucu...

Dar si mai naspa e ca, de toate aceste detalii de organizare - invitatii primari, etc - s-a ocupat lacheul Relu Chereches, ditamai prefectul judetului, care numai apolitic nu a fost la aceasta intalnire. Poate aude cineva la Bucuresti si mi ti-l schimba.

Degeaba, nu vrea Liviu Dragnea sa inteleaga: lasandu-i pe clujeni sa se organizeze in rahatul falimentului lor politic, nedand cu napalm politic peste organizatie, Clujul va fi din nou judetul penibil al PSD.

PS: Nu-l mai lasati pe gangavul ala de Ioan Aurel Pop, rector UBB, sa vorbeasca in public! Daca asta e solutia Pro Romania la Cotroceni, o sa murim de ras in campanie!

PS2: Nu l-am vazut pe Ciolos acolo, Ucu, nu mai e in carti?

 

Adauga comentariu