Povestea “nespusa” a voluntarilor: multa munca pe stomacul gol la Untold

Comentarii

Ruxandra Scripcariu

16.09.2015 22:32

Atunci când am răspuns întrebărilor Mihaelei Vancea, pe facebook, tonul era unul pozitiv și accentuam doar părțile bune ale acestei experiențe, care au fost mai multe decât cele negative. Păcat că s-au urmărit doar nemulțumirile și s-a creat un articol de cancan cu vorbe răstălmăcite, fără pic de talent scriitoricesc, ci mai mult de "uite, țățico, ce s-a întâmplat acolo". Îmi e ușor rușine de faptul că îmi apare numele în această chestie, căci altfel nu am cum să o numesc.

Marincas Traian

17.09.2015 15:12

Multumim pentru lamurire. Nici nu ne asteptam la altceva de la ziaristul de mahala. Majoritatea 'chestiilor' de pe site sunt puse doar pentru a defaima dusmanii 'domnului' cu aspiratii de primar(doamne fereste sa ajunga in vreo f:nctie, ca ne trimite pe toti sa ne facem o l.ba) sau pentru publicitate pentru prieteni.

Oana

17.09.2015 17:45
Ruxandra Scripcariu, inainte de a face afirmatii nefondate despre asa-zisa lipsa de talent scriitoricesc a autoarei Mihaela Vancea, ar fi bine sa cercetezi nitel terenul ca sa vezi cu cine ai de-a face. Articolul de mai sus nu pune intr-o lumina nefavorabila festivalul in sine, ci accentueaza rolul considerabil pe care l-au jucat voluntarii in desfasurarea intregului eveniment. By the way, si eu am fost voluntar, deci nu vorbesc in necunostinta de cauza. Daca ai citi cu atentie articolul, ar trebui sa te simti mandra fiindca ai avut ocazia de a-ti expune opiniile intr-un ziar de referinta. 

Lau

17.09.2015 17:54
Am fost voluntar la Untold , si nu am idee despre ce ai scris aici . Sincer sa iti spun, daca nu vroiai sa stai peste program, plecai . Daca iti era foame si echipa care impartea mancarea nu ajungea, trebuia doar sa ceri, eu am mancat si de 2-3 ori pe tura (era mancare prea multa) , am avut momente in care nu aveam ce face in echipa in care era, si ajutam in alte echipe, pentru ca vroiam, nu pentru ca eram obligati ; iar cand ne-am mutat in camin, cel putin , pe cei din echipa mea, ne-a trimis coordonatorul sa ne mutam, si dupa sa venim . Am fost trimisi cu forta intr-o noapte acasa, ca eram cu 3 ore peste program :)) . Intr-un astfel de eveniment nu poti critica coordonatorii de volundatiri , e foarte dificil sa lucrezi cu oameni in acelasi timp in care lucrezi cu echipa de organizare . Nu le tin partea, dar am fost si de partea cealalta la alte evenimente, sa recunoastem, nu toata lumea e facuta pentru a fi voluntar .

Adauga comentariu