Povestea femeii care are 34 de copii: "Am facut o cariera din maternitate"

Jeane Biggs si sotul ei, Paul, au adoptat in ultimii 30 de ani 29 de copii. In plus, au devenit parinti biologici de cinci ori. Multi dintre copiii adoptati de cuplul din Falling Waters, West Virginia, sufera de boli grave sau dizabilitati.

"Imi face placere. Aceasta este cariera mea. Le spun copiilor mei: 'Sunteti chiar aerul pe care-l respir, asa ca am nevoie de voi, am nevoie de acest oxigen'", a spus Jeane Briggs, in varsta de 58 de ani.

Prima adoptie internationala au facut in 1985. Atunci au primit in grija un baietel orb, din Mexic, cu probleme cerebrale survenite in urma batailor primite in orfelinat.

Familia Briggs spune ca nu are de gand sa se opreasca. In plus, prefera sa adopte copii mai mari, care sunt greu de plasat din familii, din cauza unor boli sau dizabilitati. Au grija de copii bolnavi de cancer, scolioza, afectiuni ale rinichiului, autism sau care au dizabilitati.

Familia cheltuieste nu mai putin de 52.000 de dolari anual pe alimente. Din fericite, Paul, in varsta de 59 de ani, lucreaza la o companie care proceseaza carduri de credit, care ii ofera 10.000 de dolari pentru fiecare copil adoptat.

Adauga comentariu