Poveste de dragoste începută pe internet și încheiată la spital. O femeie a încercat să-și refacă viața, dar noul concubin a încercat să o omoare

O clujeancă și-a văzut moartea cu ochii în vara aceasta. Fiind separată de soț, dar alegând să rămână în domiciliul conjugal de dragul copilului lor, Denisa A. a încercat să-și refacă viața alături de un alt bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Culmea, femeia a ajuns să fie înjunghiată în casă, nu de fostul soț ci chiar de concubinul gelos. Agresorul, inculpatul GRIGORUŢĂ N. RĂZVAN-CIPRIAN, a fost arestat preventiv imediat după incident, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus trimiterea acestuia în judecată pentru tentativă de omor. 

Denisa A., o femeie cu deficiențe de auz și vorbire, s-a căsătorit în urmă cu ceva timp cu un bărbat care suferă de aceleași afecțiuni ca aceasta. Anul trecut cei doi au devenit părinți, însă căsnicia lor s-a încheiat amiabil în iarnă. La scurt timp după, Denisa l-a cunoscut online pe Răzvan Ciprian Grigoruță, iar între cei doi s-a legat o relație amoroasă pe care fostul soț al Denisei o tolera. Potrivit anchetatorilor, în momentele în care Grigoruță venea la Cluj să se vadă cu Denisa, fostul soț pleca de acasă. Însă noul concubin a devenit violent și extrem de gelos, motiv pentru care, pe fondul unor discuții aprinse, a înjunghiat-o de mai multe ori pe Denisa, lăsând-o într-o baltă de sânge. 

„În cursul dimineţii zilei de 18.07.2021, martora S. A. a apelat numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, sesizând faptul că vecina sa, partea civilă A.-Denisa – persoană cu deficienţe de auz şi vorbire, a fost înjunghiată”, arată procurorii. 

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, fiind aproape de moarte, motiv pentru care procurorii i-au schimbat încadrarea juridică autorului din lovire și alte violențe în tentativă de omor.

„Fapta inculpatului GRIGORUŢĂ N. RĂZVAN-CIPRIAN constând în aceea că în cursul dimineţii de 18.07.2021, în timp ce se afla la locuinţa părţii civile D.-A. din Cluj-Napoca, a aplicat mai multe lovituri cu un corp înţepător-tăietor – un cuţit, vizând zone vitale ale corpului acesteia, cauzându-i părţii civile leziuni traumatice care au necesitat 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi i-au pus în primejdie viaţa, conform raportului de expertiză medico-legală nr. xxxxx din data de 28.07.2021 a Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor”, se arată la dosar. 

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 17.791,12 lei, iar victima - încă sub tratament medical, și-a rezervat dreptul de a anunța ulterior pretențiile materiale. Pentru fapta sa, Grigoruță Răzvan Ciprian riscă închisoare între 10 și 20 de ani. 

Adauga comentariu