Potop de amenzi pentru viteză. Atenție, cum circulați! Polițiștii sunt cu radarele pe șoferi

5 șoferi au fost prinși circulând cu peste 100 km/h, în decurs de o singură oră, pe Calea Florești din Cluj-Napoca. Aceștia au rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile. Polițiștii au început o serie de acțiuni care se vor desfășura pe toată perioada minivacanței pentru a reduce riscul accidentelor rutiere.

„În această dimineață, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au acționat cu aparatul radar in vederea reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Acțiunea a vizat Calea Florești și în decurs de o singură oră, între 08.30 - 09.30 nu mai putin de 5 conducători auto, toti din Cluj-Napoca, cu varsta între 24 și 45 de ani au fost depistati circuland cu viteza între 101 și 124 km/oră. Toti cei cinci conducatori auto si-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Polițiștii clujeni recomandă tuturor celor aflați la volan sau pe motoare să respecte limitele legale de viteză, să nu recurgă la manevre riscante în trafic și mai ales să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice.

Acțiunile polițiștilor rutier vor continua pe întreaga perioadă a minivacantei pentru a reduce riscul de producere a accidentelor rutiere si pentru impunerea unui climat de disciplină rutieră în trafic.

sursa foto: auto-build.ro

Adauga comentariu