Poți parca doar dacă ai și bani de amendă...

Acum, când Primăria a atribuit un contract de 3 milioane de lei unei firme specializate în demolări, iar edilul însuși a pus gând rău garajelor clujenilor, pe care-și propune să le dezmembreze în noul mandat cu forțe noi, clujenii, cei care sunt nevoiți să renunțe la garajele pe care le-au deținut vreme de 20 de ani au ajuns să-și apere locul de parcare la sol - parcarea desenată de administrația locală cu creta, în schimbul garajului spulberat - ca pe cel mai însemnat bun pe care-l posedă, simbolul propietății private. 

După cum știți deja, atunci când parcează pe locuri ce nu le aparțin, unii proprietari de autoturisme se trezesc fie cu mașinile distruse, fie cu mașinile înfășurate în hârtie igienică, semn că au greșit tarlaua...

Tocmai pentru a evita astfel de situații mai mult decât jenante, de-a dreptul neplăcute, e mai potrivit să fii prevăzător, afișând un mesaj de bun-simț, preventiv: Parchează dacă ai bani de amendă. 

Ce te faci atunci când primești și răspuns? 

Protejarea locului de parcare, prin orice mijloace, de dorit cât mai inventive, pare a fi singura soluție. 

Și așa aștepți cu anii să-ți dea Primăria un loc sub soare, in spatele blocului, după ce ți-a intrat cu bocancul pedelisto-penelist în propriul garaj, desființându-l.

Odată locul de parcare dobândit, acesta mai trebuie și protejat. 

CITEȘTE ȘIFiul fostului primar din Teaca, un nou contract de peste 3 milioane de lei cu Primăria lui Boc pentru demolarea construcțiilor ilegale

Adauga comentariu