Potaissa Turda a castigat Challenge Cup. Handbalistii aduc acasa primul trofeu european. Prima declaratie a lui Cristian Matei, primarul Turzii: "Ma simt mai fericit azi decat in ziua in care am fost ales primar. Turda iese din nou in fata!"

Handbalistii de la Potaissa Turda au facut un meci excelent pe terenul AEK Atena si se intorc acasa cu trofeul Challenge Cup. Desi grecii au castigat returul la doar un punct diferenta, 27-26, meciul senzational de acasa a facut posibila castigarea competitiei. În tur, românii au câștigat cu 33-22, iar scorul general a fost 59-49.

Echipa antrenată de Horațiu Gal a cucerit primul trofeu european din istoria clubului! 

Prezent la Atena, primarul municipiului Turda, Cristian Matei, cel care a stat in spatele acestui proiect de reviriment al handbalului turdean inca de acum doi ani, a declarat pentru Ziar de Cluj ca este mai fericit in aceasta seara decat in momentul in care a aflat ca a iesit primar: "A fost multa munca si mult caracter in acest proiect, sunt foarte bucuros si mandru caci Turda iese din nou in fata. Europa sportiva a aflat in aceasta seara ca un oras pe nume Turda are o echipa bataioasa si, de azi, campioana!", a declarat Matei.

Iata ce scrie Cristian Matei pe pagina sa de socializare:
 
"Potaissa Turda a scris istorie!!! Cupa Challenge a fost câştigată de Turda!!! Am demonstrat încă o dată că prin pasiune, implicare şi profesionalism şi cu multă voință, putem obține rezultate fantastice! Este pentru prima dată când o echipă din județul Cluj câştigă un trofeu european! Felicitări, băieți! Felicitări tuturor celor care au contribuit la acest succes!
Scor retur: AHC Potaissa Turda - AEK Athena 26-27
Scor tur: AHC Potaissa Turda - AEK Athena 33-22"
 

Ziar de Cluj dedica echipei, antrenorului si primarului din Turda rubrica Jos Palaria! Este o performanta deosebita!

 

Sursa foto: Action Foto

Adauga comentariu