Portretul unui batracian politic narcisist: Traian Daniel Mihai de la USR Cluj. PLUS, portreta de taranca userista din Viseu: azi, Cornelia Tar

Idiotul din imagine se numeste Traian Daniel Mihai, e din Ploiesti si vrea sa devina consilier local la Cluj din partea USR. Ii spunem idiot, fiindca acum 3 saptamani, printr-un prieten interpus, ne trimitea mesaje de apropiere si de sustinere, oferindu-se sa ne dezvaluie "dictatura" din USR Cluj cu informatii, inregistrari audio, ponturi. Mi-a transmis cat ma apreciaza el pe mine ca jurnalist, ca nu am mama si tata, blabla. Si informatiile au inceput sa curga, nene, baiatul asta si-a dat in gat colegii cu tot felul de chestii. Insa azi am avut neplacuta surpriza sa vedem ca batracianul, ca sa se dea cocos in careu, l-a atacat pe Alexa, adica pe je, intr-un mod penibil. Am citit textul, e vai de mama lui din punct de vedere stilistic. In fapt, citind "atacul" e ca si cum ai crede ca gonadele lui Traienuc sunt atat de umflate ca sunt gata-gata sa explodeze, cand colo, virgula e mica.

Pai, daca il mananca in cur, il scarpinam si il dam si noi in gat colegilor ca fiind sursa principala a dezvaluirilor din ultima vreme despre USR. Traiene draga, daca erai barbat, nu ti-o trageam. Daca esti guvid, te calcam pe branhii.

Dupa ce azi l-au amenintat pe Traian cu excluderea, el a postat acest atac la adresa mea, asa cum v-am spus, care apoi a fost folosit ca argument pentru un nou atac. Intr-un fel justificat. Caci ce partid e asta in care orice papagal de membru se trezeste sa dea comunicari oficiale din partea USR, ignorand niste reguli interne? Ce partid e asta unde vicepresedintele ataca jurnalistii? Ba, carnatule, ba, Traian cu ochi de biban constipat, sa ataci jurnalistii fara motiv e o greseala de retardat. 

Traian deja nu mai rezista. Fiindca e cam labilut psihic. In plus, e si putin narcisist media, nu rezista psihic sa nu se bage in seama ca musca intr-un vibrator.

Azi, agramatul Iacob Atilla a dat ordin sa fie puse tunurile pe Cornelia, singura aliata a lui Traian. Cornelia e o taranca din Viseul de Sus care a ajuns la oras cunoscnad repede beneficiile pensatului si epilatului inghinal. 

Cornelia a evoluat mult din momentul in care a iesit din Viseu, a aflat ce inseamna si ea lesbianism, o abordare pe care o deprinzi cand te napadesc ridurile singuratatii si devii martaloaga.

Desi e lesbi sau sustine homosexualitatea feminina, nu stim care e varianta corecta, Cornelia Tar reuseste sa ramana tot taranca, atacand ca o gaina nefecundata o alta femeie.

 

Booon! Deci, asadar si prin urmare, sa revenim la scandalul de azi. Corneluta s-a oparit ca de ce Salagean i-a cerut socoteala lui Traienel despre iesirea in decor. Corneluta e ca multi prostoi din usere, crede ca un partid nu trebuie sa aiba reguli, din contra, fiecare se pisa unde vrea. 

 

Cu un aer de printesa ragaind bicarbonatul din mici, Cornelia are pareri despre orice.

Ba, poate o puneti pe peizanca asta sefa la Comunicare. Macar sa ne radem.

 

PS: In alta ordine de idei, sper ca ati observat ca m-am intepat si fara sursa lui Traienel la grupul intern al USR Cluj. Muahahahahahahaha!

Comentarii

erdely

28.08.2019 08:53

BravoLiviu!!!!! Paparudele acestea sa si o simta pe spinare cerneala condeiului tau.....Ma simt mai bine in dimineata aceasta dupa ce ti citesc editorialeleNu te lasa suntem multi la serviciu carora le faci viata mai frumoasa

Cocis Nelu

28.08.2019 09:16

Autorul articolului vrea sa ajute USR sa-si rezolve problemele interne?

Adauga comentariu