Portret de consilier: Ioana Borza se lupta cu demagogia lui Boc

“Portret de consilier” este o serie de articole menite sa ii ajute pe clujeni sa ii cunoasca mai bine pe alesii locali, cei care le decid soarta in urmatorii ani. Ioana Borza (35 de ani) este consilieri local PNL si face parte din Comisia de Sanatate in forul local. Atunci cand nu isi sustine proiectele in consiliu, conduce o echipa de marketing compusa din noua oameni la compania Farmec. A absolvit Facultatea de Farmacie in 2001, iar din ultimul an de facultate a muncit in compania de produse cosmetice. Primul pas a fost laboratorul de cercetare, iar dupa cativa ani a ajuns director de marketing.
A intrat in politica dintr-un crez personal. “Oamenii profesionisti trebuie sa intre si sa se implice in politica. Nu este suficient sa stai si sa te uiti la talk-show-uri, sa comentezi pe seama lor”, spune Ioana Borza.
Mama a doi copii, Cristina si Matei, aceasta  isi doreste pentru clujeni imbunatatirea calitatii vietii. In forul local, Ioana Borza a facut cateva propuneri in domeniul sanatatii, insa a fost dezamagita de lipsa de interes a primarului Emil Boc.
“Am observant o ruptura intre administratia locala si clujeni. Ma lupt cu demagogia domnului Boc. Primarul nu se focuseaza pe implementare, pe probleme reale si serioase. Spre exemplu, ar trebui facut un efort de a-i sustine pe medicii rezidenti, iar beneficiile ar fi din ambele parti. Ma astept ca domnul primar sa se aplece asupra problemelor reale si serioase ale cetatenilor”, spune aceasta.
Ioana Borza este la primul sau mandat de ales local si mai face parte din Consiliul de Administratie al Spitalului Municipal “Clujana”. Consilierul detine doua terenuri impreuna cu sotul ei, un apartament in Cluj-Napoca si o casa de vacanta in Sacel, Baisoara. Aceasta detine si un autoturism Hyundai si un depozit de 473.000 de lei. Din tranzactii financiare, consultant si vanzarea unui imobil, sotii Borza au avut in 2011 venituri de peste 750.000 de lei.

Adauga comentariu