Portret de consilier: Emil Bogdan e preocupat de sanatatea clujenilor

Emil Bogdan, fostul director al Spitalului de Recuperare, reprezinta, in Consiliul Judetean, Partidul National Liberal. Fostul medic e implicat in politica de 23 de ani si e preocupat, in general, de sanatatea clujenilor. In momentul de fata, spune Bogdan, in sistemul romanesc de sanatate totul e cu susul in jos. Fostul manager al Spitalului de Recuperare spune ca are indoieli in ceea ce priveste viitorul sanatatii la nivelul Clujului.
"Imi doresc ca, macar la nivelul judetului Cluj, reteaua de baza a medicinii sa functioneze. Aici ma refer la medicii de familie, care, prin totalitatea reformelor neterminate si negandite au ajuns sa fie pe nicaieri. Reteaua de baza depinde de comunitate, adica de Primarie. Cabinetele trebuie privatizate, vandute", spune Bogdan.
Politica Bratienilor a fost cea care l-a influentat de-a lungul vietii, spune acesta, motiv pentru care a si decis sa intre in randul liberalilor.
"Bunicii mei au fost amandoi taranisti, ambii prieteni cu Maniu, iar multe din rudele mele au fost liberale", explica el.
Conform declaratiei sale de avere, Bogdan are nu mai putin de 9 imobile - case, apartamente si garsoniere - in Cluj-Napoca si Arad. Coform aceluiasi document, consilierul judetean are bijuterii si tablouri in valoare de 10.000 de euro, dar si 300.000 de lei in conturi.  

Adauga comentariu