Portret de consilier: Constantin Tomos are planuri mari pentru cartierele marginase

“Portret de consilier” este o serie de articole menite sa ii ajute pe clujeni sa ii cunoasca mai bine pe alesii locali, cei care le decid soarta in urmatorii ani. Tomos Constantin a intrat in politica in 2004 si de atunci a fost fidel PDL. Acum reprezinta partidul in forul local, iar planurile sale pentru Cluj-Napoca sunt simple. Vrea sa schimbe accesul si infrastructura in cartierele Dambul Rotund, Iris si Bulgaria si tot acolo vrea sa amenajeze un parc mare.
"Vreau sa iau masuri care sa poata facilita investitia in construirea unui parc de marimea celui din Centru sau cum se vrea in Gheorgheni. Mi-ar placea sa schimb accesul in municipiu in zona, sa fie o zona de turism acolo, pentru ca in momentul de fata, tot ce trece dincolo de linia ferata e zona industriala si semi-industriala", spune consilierul.
Cand vine vorba despre modele de urmat in politica, Tomos il recomanda cu tarie pe Emil Boc, nu pentru ca ii este coleg, dupa cum spune, ci pentru ca "e un om complet, care are foarte mare fler al actiunii politice".
"Emil Boc are un orizont politic mult mai larg si toate deciziile pe care le ia, le ia pe baza acestui orizont larg. A reusit sa demonstreze ca se poate ocupa de buna functionare a municipiului, dar si a tarii", sustine alesul.
Conform declaratiei sale de avere, Constantin Tomos are doua apartamente in Cluj-Napoca si un autoturism fabricat in anul 2.000. A investit peste 65.000 de lei intr-un SRL si are un credit bancar de aproximativ 200.000 de lei. Conform aceluiasi document, in 2012, consilierul a castigat putin peste 6.500 de lei lunar. sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

Adauga comentariu