Portret de consilier: Alexandru Coroian lupta pentru oamenii de la Campia Turzii

“Portret de consilier” este o serie de articole menite sa ii ajute pe clujeni sa ii cunoasca mai bine pe alesii judeteni, cei care le decid soarta in urmatorii ani. Alexandru Coroian a intrat in politica in 1995 si reprezinta PDL in Consiliul Judetean de trei mandate incoace. Obiectivele sale in forul judetean se suprapun pana la identificare cu cele ale partidului pe care il reprezinta.
"Sunt cele ale grupului de consilieri PDL: spitalul regional de urgenta, aeroport, extrinderea parcului industrial Tetarom, zona Campiei Turzii", spune Coroian.

Campia Turzii, o prioritate 

Proiectul cel mai apropiat de sufletul consilierului judetean este cel al parcului industrial Tetarom 5, de pe raza comunei Luna.
"Am intrat, acolo, in posesia unui teren de 5 hectare, protocolul e deja semnat, iar in acest an ne dorim sa demaram deja investitia", explica el.
Nu are modele in politica si spune ca incearca sa ia ce e mai bun de la cei mai buni. Il admira insa foarte mult pe Emil Boc si spune ca primarul Clujului e un model demn de urmat.
"E politicianul care a demonstrat ca poate sa conduca un partid, un guvern, un oras. Mai mult, a avut taria sa faca ceea ce trebuie, chiar daca asta nu a fost de fiecare data in favoarea imaginii sale publice", incheie alesul judetean.
sursa foto: adevarul.ro

Adauga comentariu