Ponta despre eșecul lui Lăpușan care a îngropat Pro România la Cluj: Îmi pare rău că la Cluj nu am făcut pragul

Victor Ponta, liderul Pro România este total nemulțumit de rezultatele obținute de la Cluj de partidul pe care îl conduce și consideră că trebuie îmbunătățit totul pentru viitoarele alegeri.

„Am intrat în 23 de consilii județene, avem un vot politic de 7,6% la nivel național. Nu sunt deloc mulțumit. Trebuie să îmbunătățim totul pentru parlamentare. Îmi pare rău că la Cluj nu am făcut pragul de 5%. Le mulțumesc colegilor mei de acolo pentru efort”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Victor Ponta.

Pro România Cluj, condusă de fostul social democrat Remus Lăpușan, a obținut rezultate dezastruoase la Cluj la alegerile de duminică, 27 septembrie. Candidatul la Primărie, Dan Cristian Codrean a primit doar 0,78% din voturile clujenilor. Adică 757 de oameni au pus ștampila pe omul partidului luiVictor Ponta. Probabil membrii de partid, familia, prietenii și cunoștințele.

Citește și:

Contracandidații lui Emil Boc: Dan Cristian Codrean, din PSD în Pro România. A trecut prin Prefectură, acum vrea la Primărie

La Consiliul Local, Pro România a obținut doar 1,78% din voturi și astfel a reușit performanța să se situeze puțin peste Alianța pentru Unirea Românilor (1,15%) și Partidul Verde (1,15%) plus alte partide care nici nu contează pentru politica mare.

Candidatul la funcția de președinte de Consiliu Județean, Remus Lăpușan l-a depășit uluitor pe Dan Codrean de la Primărie. Fostul social democrat, actualmente lider Pro România Cluj a obținut performanța unui 3,74%, adică 9401 votanți au pus ștampila pe el.

Citește și:

Contracandidații lui Alin Tișe: Remus Lăpușan, liderul Pro Romania Cluj, un personaj obișnuit cu funcții bine plătite, dar care vrea să „reseteze sistemul”

La Consiliul Județean, Pro România Cluj a obținut doar 3,70% (9302 votanți). Mai slabi decât Pro România la Consiliul Județean au fost Partidul Verde și alte partide nesemnificative.

Adauga comentariu