PONEIUL Rocky era dusmanul lui Boc si al Parcului Central in 2014, "ca strica Parcul si ne amendeaza Comisia Europeana". In 2017, insa, e foarte ok ca UNTOLD sa DISTRUGA Parcul!

Exista o vorba din batrani: Ponei la ponei nu-si scoate ochii. Emil Boc a indraznit sa o ignore. Cu un caracter mai mic decat al unui ponei, in 2014, primarul Clujului, marele Emil Boc, ii interzicea poneiului Rocky si stapanului sau Mircea Chiorean sa mai patruleze pe aleile Parcului Central.

Pana la exercitiul de micime al lui Boc, poneiul Rocky plimbase timp de 20 de ani zeci de mii de copii ai Clujului. Dar nu a incaput de el Boc, care i-a pus gand rau in 2014, gasind o scuza penibila: poneiul STRICA parcul care e reabilitat pe fonduri europene.

Asa cum face mereu Boc cand e prins cu fofarlica sau cand minte cu ordinareala, si in 2014 a dat urmatoarea explicatie agramata. Priviti putin sintaxa si nimicurile debitate de primarul grandios al Clujului:

"Parcul a fost reabilitat pe fonduri europene şi, în acest moment, nu avem voie să putem da voie să se folosească utilajul necesar împreună cu poneiul, pentru că nu este pe proiectul european posibil să fie realizat. Se va strica parcul şi riscăm să obţinem sancţiuni din partea Comisiei Europene", susţine primarul Emil Boc.

Vreti si dovada ca spus asta? Adica inca o dovada? Iata-l in declaratii si oase la Digi 24:

 

Poneiul strica Parcul Central, UNTOLD nu! Untold DISTRUGE Parcul Central!

 

Va dati seama, prostilor? In marea lui intelepciune, domnul Boc a facut o analiza temeinica si a decis ca un ponei amarat si simbol urban al orasului, cu copitele lui netrebnice si cu "utilajul" (utilaj pe care si Boc si-a plimbat fetitele, dar aia era cand era uman, nu Dumnezeu), STRICA Parcul. 

Nesimtirea lui Boc e insa infinita, precum Cosmosul. In 2017, ca in fiecare din ultimii 3 ani, Boc nu a mai avut nicio problema cu sutele de mii de untoldisti care au distrus efectiv Parcul Central. Poneiul era problema, UNTOLDUL, reclama electorala mascata la adresa lui Boc, nu mai e nicio problema!

August 2017, adica acum 7 zile. Iata ce frumos si profesionist a fost distrus Parcul Central de catre Untold, nu de catre ponei.

 

PS: Ca sa nu se mai chinuie postacii si adulatorii Bocului, imi permit sa ii rog sa faca o selectie de injuraturi din cele de mai jos si sa scrie la comentarii doar cifra injuraturii:

 

1. Alexa o are mica

2. Alexa e cel mai frustrat din Cluj

3. Alexa e poponar si sa i-o suga lui Boc, fiindca ii e ciuda ca a luat doar 3 la suta la alegeri

4. Asa ziar cretin nu mai exista, parca astea sunt problemele reale ale Clujulu!?

5. Alexa sa se mute la Bistrita sau la Huedin, unde miroase a vaca

6. Lui Alexa ii e ciuda, fiindca Boc a pus Clujului pe harta lumii aducand pe Depeche Mode si pe Untold la Cluj

7. Pozele si inregistrarea cu Boc sunt trucate.

Comentarii

A.

12.08.2017 12:45

Prea tare articolul ....si adevarat . O sa intepe pe unii mai rău ca scaiul

unu'

12.08.2017 14:22

Îmi amintesc cu mare drag câtă bucurie a adus poneyul copiilor mei și câtă dezamăgire când a dispărut - rușine acestui netrebnic pentru gestul său inuman. Mic de suflet, mic de statură, un mincinos patentat.

Ioa

12.08.2017 15:24

Domnule liviu parcul central a fost modernizat pe fonduri europene,ca urmare este interzisa schimbarea destinatiei acesteia,lucru care s a incalcat cu untoldul vietii.
Avand in vedere ca tovarasul boc a interzis poneiului prin parc ca strica si a permis acestui untold sa distruga,se poate cataloga ca discriminare si ar trebui depus imediat o plangere la consiliul national de combatere a discriminarii,la fel si situatia vanzatorilor cu gherete carora le a fost interzisa activitatea in favoarea altor chioscuri.

tibi

14.08.2017 08:54

subscriu.

Dan

12.08.2017 15:47

Da , asta de ce n-a dat Cezarului birul cuvenit ?

Vasule

12.08.2017 15:53

Nu mintiti, mo! El nu o hinterzis cālutu. L-o pus pe finul lui, Pāunel, sā-l sparleascā! 

Claudia

12.08.2017 20:51

Remarc modul în care e îmbrăcat primarele când face aceste afirmații agramate (dacă la bac un elev ar vorbi in acest mod la proba orală n-ar avea prea multe șanse să fie "Admis"). Costum, cravată, o ținută sobră, în ton cu gravitatea problemei ce se cere rezolvată, problema distrugerii parcului de către ponei!În rest, un politician tipic, ipocrit, mincinos, fățarnic, duplicitar."Calități" care i-au adus voturi, pentru că, nu-i așa, avem conducătorii pe care-i merităm!

hater

13.08.2017 08:46

Poneiul ii aducea aminte in permanenta de statutul sau între oameni, de aia îl dorea scos din parc. Lăsând gluma la o parte, prostiile debitate de Boc pe tema poneiului, inclusiv din punctul de vedere al limbii romane, arata ce fel de om conduce orașul, ba a mai condus și guvernul aproape 4 ani. Indubitabil un om care nu are amnezie sau nu are brățara cu Untold își aduce aminte de originile sănătoase ale tovarășului și de modul in care se promovau cadrele pe vremuri - cu cât mai incult, mai loaza și mai obedient, cu atât mai mari șansele sa ajungă departe.

Adauga comentariu