Polivalenta Clujului va fi inchiriata cu tarife mici: intre 100 si 300 de lei pe ora

Consilierii locali au votat, astazi, tarifele de inchiriere a Salii Polivalente din Cluj-Napoca, care variaza intre 100 si 300 de lei pe ora. In parkingul viitoarei polivalente, care va fi deschis non-stop, tariful a fost sabilit la un leu pe ora. Investitia primariei in acest amplasament se ridica la 69 de milioane de lei, fara TVA.

Tarifele de inchiriere a Salii Polivalente au fost stabilite de consilierii locali, valoarea acestora fiind foarte mica. Practic, la competitiile oficiale, se va percepe o taxa de inchiriere de 120 de lei pe ora, iar la antrenamente, 100 de lei. Inchirierea suprafetei centrale de joc de catre amatori va fi de 300 de lei pe ora. Amatorii vor plati, de asemenea, 200 de lei pe ora, pentru antrenamente, si tot aceeasi suma va fi perceputa pentru inchirierea salii de conferinte de 100 de persoane.

Salonul VIP va costa 250 de lei pe ora, iar pentru parcare se va percepe o taxa de 1 leu pe ora.

Initial, tarifele au fost stabilite fara TVA inclus, insa la sedinta de astazi s-a votat ca aceste tarife sa includa si TVA-ul.

“Am facut public declaratia ca aceasta sala sa fie inchiriata la cele mai mici preturi, astfel sa aduca valoare si calitate, limita fiind aceea de a acoperi cheltuielile de intretinere. Sunt preturi aproximative cu cele de la Sala Sporturilor”, a declarat primarul Emil Boc.

Ziar de Cluj a realizat o aproximare a timpului in care investitia de la Sala Polivalenta ar putea fi amortizata, la tariful de 100 de lei pe ora.  Am aratat, deja, ca aceasta investitie ar putea fi recuperata abia in 315 ani!

Polivalenta clujeana, una dintre cele mai moderne sali de sport din Romania, are o capacitate de 7.300 de locuri, dintre care 1.300 sunt scaune retractabile astfel incat sala va putea fi usor de adaptat tuturor sporturilor si evenimentelor pe care Primaria Cluj-Napoca doreste sa le organizeze. Parkingul de 450 de locuri ar trebui sa deserveasca  pe cei care doresc sa participe la evenimentele organizate la Sala Polivalenta si de ce nu chiar pe cei care nu gasesc locuri de parcare in zona semicentrala a orasului. Investitia totala se ridica la 69 de milioane de lei, fara TVA.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu