Polițistul de nota 5 de la IPJ Cluj, în cărți pentru funcția de adjunct al șefului Poliției Române

Ciprian Miron, comisar șef și adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Cluj ar urma să fie promovat în funcția de adjunct al șefului Poliției Române, susțin surse avizate din IPJ Cluj.

Ciprian Miron a condus IPJ Cluj mai bine de un an, fiind împuternicit să conducă această instituție prin ordin al șefului Poliției Române. Când a venit vremea să susțină un concurs pentru șefia Poliției Cluj, primul de acest gen din ultimii trei ani, Ciprian Miron a fost notat cu imensa notă cinci, fiind declarat respins. Imediat, ministrul de Interne Carmen Dan l-a demis din funcția pe care o ocupa ca șef și l-a numit în funcția de adjunct al șefului IPJ Cluj, informează evz.ro.

Între timp, din noiembrie 2017, când a avut loc concursul unde a luat nota cinci, Miron a stat la umbra altui șef numit tot cu împuternicire, comisarul șef Constantin Ilea. În prezent, susțin surse avizate, Miron ar fi în cărți pentru ocuparea prin delegare a funcției de adjunct al șefului IGPR.

Numirea în funcția de adjunct al șefului Poliției Române ar trebui semnată de ministrul de Interne Carmen Dan.

Comisarul șef Ciprian Miron a apărut în Poliția Română, în anul 2014, când s-a întors din funcția de atașat pe probleme Interne, în Statele Unite ale Americii.

 

Comentarii

Tiganu'

28.03.2018 20:51

Ce fata de taran are asta.

Popescu Ioan

30.03.2018 15:16

Se vede ca iti meriti numele !!!!

Adauga comentariu