Polițiștilor, primiți cu M**A?

Subiectul e simplu: Despescu anunță înființarea Poliției Siguranță Școlară, o structură națională cu 266 de polițiști în țara, care se va ocupa de stoparea fenomenului de bully și coordonarea autorităților școlare și a unităților de învățământ pe partea de siguranță rutieră etc bla bla.  🙄
Zice Trif de dimineață „hai să întreb cine o să fie șeful structurii teritoriale de la Cluj”. Întreb la IPJ Cluj și nu se știa nimic despre subiect. Voi deja i-ați dat like și share pe paginile voastre, mega extaziați, mega încântați. Ce drăgu, Despescu se gândește la micuți și la siguranța lor. Apropo, cei de la Prevenire, din fiecare județ deja au atribuții cu campanii de siguranță rutieră, educație rutieră, educație anti bullying. Fluturași, jocuri și vizite.
Să ne întoarcem la oile noastre.
Zic, hai să sun și la Bistrița-Năsud și la Sălaj. Și la inspectoratele de acolo e beznă totală.
Într-un final sun la IGPR la, cred eu, Inspector principal de poliție - Bogdan GHEBAUR, care îmi zice că e în concediu și să sun la Ramona Dabija. * nu mă pot abține să nu îmi amintesc zicala cu ”de ce mă f**e grija” hahahaha
Ramona e amabilă și îmi spune ce am auzit de la trei județe: domnișoară, așa au făcut și cu înființarea Poliției Animalelor.
Adică nu s-au consultat cu nimeni. „Faceți vă rog o solicitare să întrebăm și noi la MAI care e faza cu această Poliție Siguranță Școlară”.
Deci, cred eu că sunt două variante:
1. cei 266 de polițiști pentru Polița Siguranță Școlară vor fi scoși dintr-un sac magic dă pă la CAPTALĂ și împărțiți cam 6.6 capete per județ.
2. cei 266 de polițiști sunt deja în inspectoratele județene și o să afle în ultimul moment că sunt mutați la o nouă structură, posibil cu salar de start de kkt, că doar așa se nasc procesele pentru diferențe salariale și mutări intempestive, fără să aibă fișa postului, cu un program de lucru de tip ghișeu ANAF, cu pregătirea de acasă: răbdare cu copiii altora că depun plângeri părinții.
Oricum, la cum a făcut această declarație populistă domnul Despescu e clar că: e campanie, tot planul e în capul lui (ca un bucătar într-o fabrică de bere care își pierde jobul dacă zice rețeta celorlalți, oricum e cel mai bine plătit din firmă), că iar pică greul pe șefii de structuri care au devenit psihologi care iau cu buna subalternii rugându-i să facă parte din marele plan a lui big boss, să se conformeze și să accepte schimbarea.

Adauga comentariu