Poliţiştii locali parchează neregulamentar şi se joacă de-a misiunea

Poliţia Locală a fost aspru criticată, dar şi lăudată, atunci când a fost cazul. Însă un cititor ne trimite un material video care ridică câteva semne de întrebare.

Curios, cititorul Ziar de Cluj îl intreaba pe omul legii, poliţist la Poliţia Locală, de ce a parcat la mai puţin de 5 metri de intersecţie, acolo unde staţionarea este interzisă. Poliţistul, deloc amabil, îi aruncă printre dinţi că e în misiune, deşi nu face nimic, doar scrutează cu privirea orizontul şi este vizibil deranjat de faptul că este filmat.

Din câte ştim noi, patrulele sunt formate din doi poliţişti, întotdeauna. În imagini vedem doar unul.

O păsărică ne-a şoptit că celălalt poliţist local era la cumpărături şi, ca să nu piardă timp, maşina de serviciu a fost parcată fix în faţă obiectivului, în timp ce colegul a avut misiunea de a distrage atenţia de la parcarea neregulamentară, mimând o misiune.

Am trimis o solicitare către Poliţia Locală, să ne spună ce echipă a avut maşină respectivă, CJ-72-CLC şi, mai ales, le-am solicitat obiectivul atât de secretei misiuni, din moment ce conducerea nu a vrut să afle decât un singur poliţist local de ea.

 

Adauga comentariu