Poliţiştii din Floreşti stau cu groapa-n poartă. Nu îi deranjează

De mai bine de trei săptămâni, pe cea mai circulată stradă din comuna Floreşti, strada Eroilor, au fost montate câteva indicatoare rutiere ce semnalizează că în zonă se efectuează lucrări. Toate bune şi frumoase în minunata comună, unde administraţia ne informează că totul e numai lapte şi miere, iar cei care nu sunt mulţumiţi de condiţiile oferite nu au decât să se mute la Paris. 


În poarta secţiei de Poliţie Rurală Floreşti lucrările la o conductă de apă au rămas nefinalizate prin faptul că, după ce s-a intervenit pentru rezolvarea problemei, muncitorii au lăsat groapa neasfaltată. Încă o groapă nesfaltată în plus, la nivelul celei mai mari comune din ţară, nu este un capăt de lume. 

În urmă cu câteva luni, şoferii îşi rupeau maşinile pe strada Cetăţii, unde administraţia a reparat în totalitate strada cu doar un an mai devreme.Când au fost luaţi la întrebări de ce nu asfaltează strada respectivă, reprezentanţii primărie au dat-o din stânga în dreapta, afirmând că această sarcină revine firmei care a lucrat la repararea unor avarii la ţeava de gaz. Ulterior însă, aceiaşi reprezentanţi ai administraţiei floreştene au afirmat că primăria nu poate asfalta cee trei cratere formate pe strada Cetăţii pentru că nu funcţionează nicio staţie de asfalt pe raza judeţului Cluj. Într-un final, cele trei gropi au fost asfaltate tot din bugetul local al comunei Floreşti, deşi lucrarea se afla în garanţie.

În cazul gropii din poarta secţiei de Poliţie Rurală Floreşti, scuzele din partea administraţiei sunt aceleaşi. Cei care au spart trebuie să aducă drumul la starea iniţială. Este inadmisibil cum, pentru turnarea unei roabe de asfalt, floreştenii trebuie să aştepte aproape o lună. Trebuie reamintit faptul că sub ochii poliţiştilor rurali, mii de şoferi sunt obligaţi să încalce zilnic linia continuă ce delimitează axul drumului. Locuitorii din Floreşti s-au săturat de scuze penibile ale celor care vremelnic guvernează destinele comunei şi cer sancţionarea de către primărie a firmei care a realizat lucrarea respectivă, fără a asfalta la loc. Cel mai ciudat este că poliţiştii respectivi nu sunt deranjaţi că ieşirea spre dreapta din curtea instituţiei se face cu mare dificultate. Un alt aspect este că poliţiştii rurali mai pot să iasă din curte numai când sunt în misiune, pentru că trebuie sa circule pe contrasens, fapt ce ar duce la încălcarea regulilor de circulatie.

 

 

Comentarii

Rutieru

08.06.2017 09:00

Groapa aia e pentru accesul in sectie, pe baza de IQ.  Metoda noua, ca sa nu evadeze lumea

Adauga comentariu