Polițiști locali din Florești, amenințați cu o secure. Agresorul le-a promis bătăi interminabile, dar a fost plasat sub control judiciar

Un echipaj din cadrul Poliției Locale Floreșt a solicitat întăriri de la Poliția Română, din pricina comportamentului agresiv manifestat de un bărbat de 45 de ani din Iași. Pe scurt, polițiștii locali au fost amenințați cu o secure de către un scandalagiu pentru care au fost sesizați prin apel la 112. Agresorul s-a ales cu o măsură ușoară: control judicar pentru următoarele două luni.

„La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 45 de ani, din județul Iași, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, la data de 18 septembrie a.c., Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată de patrula poliției locale din cadrul Direcției de Poliție Locală Florești despre faptul că în jurul orei 19.45, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Tineretului, din localitatea Florești, funcționarii publici ar fi fost amenințați cu o secure și alte acte de violență de către o persoană. 

În urma administrării probatoriului și a activităților derulate, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Hălăucești, județul Iași a fost identificat și reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. 

Ulterior, la data de 19 septembrie a.c., un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus extinderea urmăririi penale față de bărbatul de 45 de ani, cercetările fiind continuate cu privire la comiterea infracțiunii de ultra și tulburare a ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere legală, în cazul acestuia fiind dispus controlul judiciar pentru 60 de zile”.

 

Adauga comentariu