Polițiști din Florești i-au amendat pe nesimțiții care parchează pe locurile persoanelor cu dizabilități în parcarea VIVO

Azi Poliția locală din Florești a efectuat un raid în parcarea VIVO și i-a amendat pe nesimțiții care și-au găsit să parcheze pe locurile dedicate persoanelor cu dizabilități.

Felicităm Poliția locală Florești și pe primarul Horia Șulea dacă stă în spatele acestei acțiuni. Jos pălăria.

PS: Ne raliem solicitării deputatului clujean Emanuel Ungureanu care îi roagă pe consilierii locali ai comunei Florești să mărească cuantumul acestor amenzi – că pe nesimțiții care abuzează nu-i mai sperie amenzi de 200 – 500 lei.

Comentarii

George

15.04.2018 22:28

Super, felicitari!

Bravo

16.04.2018 01:12

Felicitari! Trebuie amendati zilnic si cu o amenda de min. 1000 RON

marin

16.04.2018 12:04

excelent, in sfarsit se mai aplica legea si pe acolo, din poze vad doar masini de genu bemvane, mertane, nisane, tipic pt gibonii cu masini scumpe sa parcheze pe locurile rezervate, tot timpul vad asta acolo in parcare si chiar si pe locurile rezervate din cluj, dar poate ca se simt si ei handicapati....la cap of course!

Maria

16.04.2018 14:31

Daca tot suntem la capitolul felicitari pt politistii din Floresti, hai sa va povestesc o faza demna de felicitari pt acestia. La noi, in Floresti, de ceva timp se lucreaza la reparare / peticire/ modernizare ( / ...ziceti-i cum vreti, habar n-am si nu asta conteaza acum). a drumului in zona str. vis-a vis de Profi cel nou de pe Tautiului. Lucrarile au avut ca epicentru, fix linia continua de pe mijlocul drumului, foarte aproape de curba care si asa este dificila pt M 21.Muncitorii drumari, nu stiu ce sa zic, ba lucrau , ba nu, asa, in dorul lelii. Au imprejmuit anapoda zona cu niste tarusi de-ai lor (nu cunosc termenul corect) si circulatia, si-asa destul de dificila, se bloca pur si simplu din cauza lor. Eram in M 21 si am vazut faza cand masina politiei locale a oprit, politistul s-a dat jos, si-a suflecat manecile si a mutat stalpisorii, ca sa deblocheze circulatia. Cum ziceti dvs. de la "Ziar de CJ", - Jos palaria, d-le politist!Post ScriptumCred ca le-o fi zis ceva si drumarilor pt ca, in viata mea n-am vazut asa drumari sa lucreze cu asa mare viteza.

Virgil Pop

16.04.2018 21:32

Felicitări Poliției Locale Florești !
Aceste amenzi aplicate zilnic ar putea fi o sursa de finanțare permanenta pentru bugetul comunei pentru cel puțin un an de zile. La câți cocalari sunt in Cluj și orașele învecinate care dau năvală zilnic la mall eu zic că se poate face inca o centură ocolitoare .
Încă odată FELICITĂRI !!!

Adauga comentariu