Politista nesimtita din Politia Locala Cluj, Angela Pop, are 2 licente de taxi NETRECUTE in declaratia de avere. Sub fundul gras platit al lui Bontidean, s-a dezvoltat o adevarata SERPARIE de interese! Bocule, tu mai esti primar sau faci figuratie?

Zeci de mii de clujeni au citit saptamana trecuta despre Angela Pop, politista locala nesimtita care i-a facut si sotiorului sau iubit card de handicapat, folosit ilegal, ca sa nu mai plateasca taxele de parcare.

 

 

Articolul nu i-a picat bine nici lui Emil Boc care a ordonat crizat o ancheta (desi ideea de baza era sa inteleaga ca i-a dat lui Bontidean o putere prea mare si ca sub curul lui Bontidean s-a creat un cetaceu corupt numit Politia Locala).

Dar astazi o sa ii demonstram inca o data lui Emil Boc ca e HAOS in ograda lui Bontidean, ca sunt o GRAMADA de politisti locali care isi fac facutele, ca niste interlopi, ascunzandu-si din declaratiile de avere proprietatile si avand interese specifice pe o tona de bani pe care si le protejeaza prin haina de tablagiu local.

Nici Angelica Pop nu a avut o saptamana prea buna, si-a luat-o in freza de la sefii sai, insa e protejata de altii (auzi, nea Bontidean, e normal sa fie amenintati politistii locali care au citit articolul?). S-a mai racorit nesimtita dand o amenda masinii NCN. Mare orgasm profesional o fi avut!

Asa cum doamna Angela Pop si-a facut datoria, asa o sa ne-o facem si noi in cele ce urmeaza, ba chiar, credem noi, il vom obliga pe domnul Bontidean sa recurga imediat la respectarea legii, caci cel putin doamna Angela Pop o incalca. Noi, dupa acest articol, vom face sesizare la ANI pe numele politistei locale si vom depunse sesizare in atentia lui Emil Boc.

 

Angela Pop, nesimtita rau de tot: a primit un rinichi surprinzator de repede. De ce.

 

Fatuca asta are povesti interesante in trecutul sau. Ea a lucrat initial in DGASPC, sub fustele doamnei Monalisa Pintilei, sefa la Complexul pentru recuperarea copiilor cu handicap neuropsihic usor si mediu, acolo unde a invatat foarte bine beneficiile un certificat de handicapat. Aceasta relatie urma sa ii foloseasca tare de tot in viata in momentul in care Angela Pop are o problema medicala grava si are nevoie de un transplant de rinichi. Insa rinichi nu se gaseau la acea vreme pe toate gardurile, ca si acum. La acea vreme, tot ce insemna transplant si alocare de rinichi era supervizat de chirurgul Mihai Lucan. Insa ambitioasa Angela Pop stia ca sotul fostei sale sefe, Monalisa, domnul Constantin Pintilei, lucreaza mana in mana cu Lucan si este in Institutul de Urologie si Transplant din Cluj o prezenta necesara. Asta a fost prima pila pentru doamna Angela Pop pe care Pintilei i-a pus-o la Lucan. A doua vorba buna a fost pusa de domnul Marcel Bontidean, seful Politiei Locale Cluj si seful Angelei Pop, politista locala. Hehe, domnul Bontidean era un soi de marketing manager neoficial al domnului Lucan, aducandu-i chirurgului tot felul de VIP-uri cu cascaval ca sa ii "rezolve" Lucan (Bontidene, Bontidene, ce interceptari frumoase sunt cu tine in cazul Lucan).

Asa se face ca, IN MOD CU TOTUL STRANIU, o simpla politista locala pe nume Angela Pop din Cluj este luata in evidentele ICUTR in ianuarie 2014 si, IN NICI 6 luni, adica in iunie, Angela Pop primeste un rinichi si face transplantul. Bai, nene, mii de copii si mii de adulti din Romania asteapta ani de zile, unii 10-15 ani, altii mor si nu au sansa asta! Iar Angela Pop, pac!, in 6 luni isi face rost de rinichi, il primeste in mod surprinzator de la un donator cadavru! FARA O ZI DE DIALIZA, ceea ce e suparator si jignitor pentru suferinta celor ce asteapta ani de zile un rinichi!

 

Curata intamplare!

 

 

Dupa transplant si revenirea la munca in cadrul primariei Cluj-Napoca, doamna Angela Pop a inceput sa faca tot felul de scheme. A vrut tratament preferential, birou separat, ca e persoana cu handicap, a inceput sa faca reclamatii despre sefii sai, facand mizerii celor ce au ajutat-o.

Si astazi face ce vrea in Politia Locala Cluj, lucreaza 2-3 ore, apoi se imbraca in civil si o freaca pe la Cofetaria Carpati sau in cafenele. Dara asta nu e treaba noastra, e treaba lui Bontidean.

 

Ce fain e sa fii politista locala si sa ai si 2 licente de taxi pe 2 firme netrecute in declaratia de avere!

 

Daca tot vrea sa ne dea in judecata doamna Angela Pop, suparata pe articolul de saptamana trecuta, ne cerem voie sa mai adaugam un motiv pentru proces, dezvaluirile ce urmeaza. Pai, noi am descoperit ceva naspa de tot: doamna Angela Pop, politist local la Cluj, este proprietara a doua licente de taxi care opereaza bine mersi la firma Daniel Taxi sub indicativele 51 si 323. 

 

 

Licentele au fost achizitonate cu bani grei de catre Angela Pop si sotul ei, Bogdan Pop. O licenta e cam 20 000 de euro pe piata neagra, deci, dintr-un foc, doamnei Angela Pop ii lipsesc din declaratia de avere urmatoarele: provenienta sumei de 40 000 de euro, actiunile pe care le detine la cele doua societati comerciale care practica taximetria si licentele propriu zise. Nu e bineeee.

Pai, ce facem aici, tanti Angela Pop? De ce comiteti ilegalitati? Asta e comportamentul unui politist local? De ce nu aveti trecute in declaratia de avere aceste lucruri?

 

 

 

Din ce bani ati luat licentele? Ca in 2017 erati si dvs. si sotul niste parliti, asa cum se vede mai sus.

 

Domnule Emil Boc, cat de normal e ca in ograda lui Bontidean sa existe o politista locala care are 2 licente de taxi netrecute in declaratia de avere? Cat de normal e ca aceasta politista locala sa mai fie in institutie? Va si inchipuiti sper ca taxiurile acestei politiste nesimtite sunt protejate de toata lumea din Politia Locala Cluj, nu iau amenzi, nu sunt sanctionate!

Iar doamna Angelica si sotiorul ei produc si bani buni de pe urma lor: un taxi se inchiriaza cu 140 lei/zi. Ei avand doua, familia Pop produce 8400 de lei pe luna fara efort.

Interesant este insa altceva. Si sotiorul doamnei Angela a fost politist local si a lucrat ani buni in Primarie. Problema e ca putini stiu secretul ca pe domnul Pop Bogdan Cosmin nu l-a chemat asa dintotdeauna, ci l-a chemat Chita Bogdan Cosmin. 

In mod foarte interesant, in loc sa ii dea el numele de familie sotiei, Chita a preferat sa si-l schimbe cu al sotiei, ca sa mai stearga din urme, devenind Pop.

 

Chiar si asa, Pop Bogdan Cosmin se face si el vinovat de incalcarea legii. In 2017, ca politist local, era si el proprietar de licente de taxi si de actiuni in societati comerciale si nu a trecut nimic in foaia de avere si interese. Adica serparie in familie, sub nasul lui Bontidean.

 

Azi, Pop Bogdan Cosmin e politist la Turda.

Insa a fost actionar in firma cu licenta de taxi.

A iesit la finele lui 2016 ca sa isi stearga urmele. Ntz, ntz, ntz, dar noi am aflat.

HOTARAREA NR. 1/15.12.2016 a A.G.A. Societatii TRANSPORT & VITTAXI - S.R.L.


POP ANGELA DANIELA, cetatean roman, nascuta in Gherla, jud. Cluj, la 11.09.1982, dom. in Cluj-Napoca, str. Fabricii nr X identif. prin [***act identitate***], elib. de SPCLEP Cluj-Napoca, la 18.10.2013, [***CNP***],

POP BOGDAN COSMIN, cetatean roman, nascut in Cluj-Napoca la 08.02.1977, dom. in Cluj-Napoca, str. Fabricii nr. X, ap. X identif. prin [***act identitate***], elib. de SPCJEP Cluj-Napoca la 18.10.2013, [***CNP***], asociati ai societatii TRANSPORT & VITTAXI - S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, avand un capital social de 200 lei, inmatric. la O.R.C. Cluj sub nr. J12/262/2011, a hotarat: perfectarea urmatorului contract de cesiune:


I. Subsemnatul Pop Bogdan Cosmin, am hotarat sa ma retrag din societate si sa cesionez 1 parte sociala, in valoare totala de 10 lei (RON), in favoarea dlui Pop Vasile Dumitru.


Pentru partea sociala cedata am fost despagubit la valoarea nominala, astfel incat nu am niciun fel de pretentii fata de cesionar si societate.
II. Ca urmare a acestei cesiuni, dl Pop Vasile Dumitru dobandeste calitatea de asociat. 

Pop Vasile Dumitru este cel mai probabil tatal politistei, caci e nascut in 1957.

Misto e ca o licenta de taxi are o firma cu mama lui Chita/Pop Bogdan ca administrator, o alta licenta il are pe tatal Angelei ca administrator. In caz de divort, sa faca partajul mai usor. Angela stie de ce...

Comentarii

Rus Ioan

04.02.2019 16:35

Verificati Dle Boc modul in care zeci de posesori de aut0oturisme care parcheaza in zona ultra centrala,b.dul Eroilor,str.Iuliu Maniu,str.Baba Novac , pta Avram Iancu,pta Stefan cel Mare,au obtinut autorizare de parcare pe  motiv ca sunt handicapati toti politistii locali observa dar nu verifica realitatea macar prin sondaj,poti conduce si parca masina cu asemenea certificate de handicap,nu motor ??

cristi

04.02.2019 19:09

poate ca a facut bine guvernul ca a lasat in sarcina autoritatilor locale sa plateasca pe insotitorii persoanelor cu handicap. De exemplu, sotul doamnei politist , de ce are calitatea de insotitor? nu se poate doamna deplasa singura ? ma indoiesc. Ar trebui facute verificari serioase, caci multi abuzeaza. 

Mara

04.02.2019 20:21

În loc de a ne văicări și peste patru ani de jalea în care a adus piticul corupt Clujul, propun acțiune - coalizarea imediată a clujenilor, pentru identificarea și susținerea unui candidat cu șanse reale de a-l trimite înapoi la Răchițele, pe nenorocit:  clujfaraboc@email.com 

Bodea

04.02.2019 21:31

oameni buni,asta ati votat,asta aveti,voi ati facut o cu mana voastra,cat mai indurati aceasta bataie de joc? Cand vi se cer actele lrecum permis,sa obligati organu local sa treaca on pv acest lucru,apoi faceti plangere penala

gogu

05.02.2019 08:18

O mica corectie: politisti locali in marea lor majoritate parcheaza moca, fara nici un fel de abtibilduri pe pambriz. Amendatorii care patruleaza pe strazi au "listutza". Si cum martzafoii parkeaza tot in aceleasi locuri, nici nu-i greu sa tii minte masinile colegilor. E oameni si ei, nu?

Adauga comentariu