Polițist din Cluj anunță că se înscrie la șefia IPJ Sălaj: „Eu am venit aici să fac treabă, nu să plec”

Comisarul Marius Anton Stupar, plecat la comanda IPJ Sălaj de la Biroul Autostrăzi Cluj prin împuternicire, anunță că se va înscrie pentru postul care-l poate titulariza pe funcție. Marius Stupar se află la cea de-a doua împuternicire pentru funcția de Inspector Șef al IPJ Sălaj. Inițial acesta a fost împuternicit pe funcția de adjunct în județul vecin, însă după plecarea fostului comandant la București, Stupar a preluat atribuțiile tot prin împuternicire de la M.A.I. 

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat în dese rânduri de când a preluat portofoliul, că va fi stabilit un calendar al concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de șefi ai inspectoratelor județene de poliție din toată țara.

”Mai am timp să mă gândesc până la data concursul, dar în princiupiu o să mă încscriu la concurs pentru că eu am venit aici să fac treabă, nu să plec. Consider că încă nu am încheiat ce mi-am propus și voi lua în considerare să mă înscriu la concurs. În principiu mă voi înscrie. Eu mai am mult de muncă aici în Sălaj și vreau să închei ceea ce mi-am propus ca și proiecte”, a declarat pentru colegii de la Ziarul de Sălaj inspectorul șef al IPJ Sălaj, Marius Stuparu.

În prezent, șeful Poliției Sălaj, Marius Stuparu este împuternicit până în la data de 10 martie 2021. 

 

 Marius Anton Stuparu a fost șeful Poliției Rutiere Cluj, iar la Sălaj a plecat de pe functia de șef al Biroului Autostrăzi Cluj. 

 Marius Anton Stupar are 48 de ani și a început activitatea în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1995, ca subofițer, iar în anul 2002 a intrat în corpul ofițerilor. A condus Politia Rutieră Cluj timp de un an, din 2012 până în 2013, iar de atunci s-a aflat la conducerea Biroului Autostrăzi din cadrul Brigăzii de Autostrăzi a Inspectoratului General al Poliției Române. 

Adauga comentariu