Poliția Rutieră Cluj își începe bine anul, abuzând de însemnele Statului: cu burta plină de șaormă, milițianul de la volan execută o “românească”, pe sens interzis

Iată ce bine începe Anul Nou pentru Organele Legii din Republica Autonomă Cluj!

Nu numai că niște agenți de la Rutieră au ocupat abuziv două locuri de taxi din standul din față de la Mc Donald’s din Piața Mihai Viteazu în vederea umplerii stomacului cu câte o shaormă (pentru digestia de după sarmale și vinișor, să trăiți!), pe care au început să o consume, hulpav, în mașina de serviciu (că-i ardea la “gogoneață”, raportez!), dar, la părăsirea locului îngurgitării shaormelor, Organul de la volan execută și o românească, virând direct, pe interzis, fără ezitare.

De ce încalcă legea Organul?

Pentru că poate: în fond, Legea în Cluj-Napoca e facultativă - ne-o și le-o arată primarul Emil Boc la fiecare Untold.

CITEȘTE: Cluj-Napoca – nesimțire de 5 stele. A treia noapte de Untold i-a dezinhibat complet pe organizatori. “Un oraș întreg doarme cam așa: Bum! Bum! Bum! Bum! Bum! Bum!Bum! Bum! Bum!...., la nesfârșit”

Așa că rămâne după cum v-am mai scris: nu sunteți capabili să respectați Legea, să nu furați la un interzis, la o parcare abuzivă, la un metru în față la o coadă șamd, tăceți din gură și înghițiți toate abuzurile care se comit asupra voastră. Nu meritați mai mult.

CITEȘTE:  Nu sunteți capabili să respectați legea indiferent de cât de insignifiantă vi se pare? Atunci deschideți gura alături de PSD și Dragnea, să înghițiți și să vă țineți muia!

Au să citească, dar analfabeți educațional cum îi știm (din comentariile de la alte neisprăveli comise prin oraș), au să sară toți neisprăviții în apărarea colegilor: n-au omorât pe nimeni, n-au dat în cap șamd, retardări argumentative de milițieni care nu pricep ce e abuzul, că nu i-au învățat despre asta ceilalți milițieni care le-au fost profesori și nici milițienii care le sunt șefi. E cale lungă, băieți și fete, de la milițian la polițist, așa cum vă considerați voi, în mod abuziv!

Întrebăm onor conducerea Poliția Rutieră: băiatului de la volan cine îi saltă permisul?

Vom reveni cu un răspuns atunci când cei de la Poliția Rutieră Cluj vor binevoi să ne răspundă și altfel decât vânându-ne ca pe taximetriști în trafic.

UPDATE: IPJ Cluj reacționează și dispune cercetarea faptelor. Jos pălăria, pentru promptitudine!

Carmen Pompaș, de la IPJ Cluj: “În urma articolului și a video-ului cuprins în acesta, IPJ Cluj a dispus efectuarea cercetărilor în acest caz pentru verificarea tuturoor circumstanțelor în care s-a produs incidentul și sancționarea, după caz, a conducătorului auto, agentului de poliție. S-a dispus cercetarea conform Legii 195/2002.”

PRECIZARE: Filmarea a fost făcută în această dimineață la ora 9,00.

Adauga comentariu