Poliția Locală ridică mașinile parcate într-o stație de autobuz, doar după sesizarea cetățenilor

O sesizare venită din partea unui clujean, deranjat că stația de autobuz Dorobanților situată pe strada Teodor Mihali, este blocată de mașini i-a mobilizat pe cei de la Poliția Locală. 

Această situație îi nemulțumește pe cei care locuiesc în blocurile din apropiere și care parchează acolo de 20 de ani, fără ca să fie „deranjați” de Poliția Locală. În lipsa locurilor de parcare, aceștia sunt nevoiți să își lase mașinile unde găsesc loc. 

Locuiesc aici de mai bine de 20 de ani si nu s-au ridicat niciodata.Se pare ca a facut cineva o sesizare dar cred ca este vorba de niste masini de la napoca imobiliare, cu rotile dezumlfate de vreo 6-7 luni si pentru asta vor avea de suferit toti locatarii din bloc.Cu locurile de parcare oricum stam rau de tot aici.

Clujenii care foloseau acel spațiu pentru a-ți parca mașinile îi numesc „sifonari” pe cei care face reclamații și astfel îi lasă fără locuri de parcare. 

Am ajuns un popor de sifonari....

Sifonarii sa caute loc ca de pus in gura blocului tot romanu cunoaste

Începând din acest an, polițiștii locali pot să ridice mașinile de pe orice spațiu public, (trotuare, spații verzi, stații de autobuz) nu doar de pe stradă. 

 

Adauga comentariu