Poliția Locală parchează neregulamentar, în intersecție, cu girofarul pornit, pentru a poza mașinile parcate neregulamentar

Când vezi o mașină a Poliției Locale, cu girofarul pornit, parcată intempestiv, neregulamentar, în intersecție, te gândești, desigur, la o urgență. Așa ne-am gândit și noi, așa că am filmat această mașină a Poliției Locale, care, joi, 26 ianuarie, în jurul orei 17:30, lumina intersecția străzii Iuliu Maniu cu Baba Novac, precum un pom de Crăciun:

Atât de urgentă era misiunea polițiștilor locali, încât le-a luat minute bune să coboare din mașină. Când, în cele din urmă, portierele s-au deschis, un polițist a pornit agale pe stradă și a început să pozeze, culmea!, mașinile parcate la fel de neregulamentar ca și cea a Poliției Locale care se pare că la Cluj-Napoca aplică legea, pe lege călcând! 

Ghinionul polițiștilor a fost cel de a abuza de mijloacele luminoase din dotare exact în fața redacției Ziar de Cluj, așa că i-am imortalizat pentru veșnica pomenire și pentru scoaterea la raport în fața șefului lor, Marcel Bonțidean. Când au observat că sunt filmați, polițiștii și-au luat tălpășița, oprind și girofarele care nu semnalizau nimic altceva decât incompetență în aplicarea legii.

Adauga comentariu