Poliția economică „în vizită” la Primăria Gilău

Din informațiile Ziar de Cluj, Poliția economică efectuează un control în cadrul Primăriei Gilău pe tema contractelor de achiziții.

În mod repetat am încercat să contactăm Primăria Gilău și pe primarul Gelu Vasile Topan, dar la numerele indicate pe site-ul instituției nu a răspuns nimeni. 

Ziar de Cluj a reușit însă să obțină punctul de vedere al viceprimarului comunei Gilău, Okos Carol.

„Nu vă pot nici confirma, nici infirma. Pentru că nu sunt momentan la serviciu

Tot ce este posibil! Știu că este un dosar pe rol, dar altă informație nu vă pot spune pentru că nu am fost implicat în nici un fel în chestia asta.

Chiar nu dețin (informații - n.red). Pentru că nimeni nu mi-a adus la cunoștință în mod oficial, nimeni nu m-a citat în mod oficial. 

Acuma, nici dânsul (primarul Gelu Topan - n.red.) nu este obligat în mod oficial să mă anunțe pe mine, pentru că este conducătorul instituției. 

Cu siguranță că dânsul are cunoștință de chestia asta”, a declarat viceprimarul Okos Carol la solicitările Ziar de Cluj.

Despre cauzele controlului efectuat de Poliția economică:

„Cred că este vorba de niște contracte de achiziții... Eu cred că este un balon mai mult umflat, decât adevărat. În spatele lui se ascund niște conflicte personale ale unor colegi. 

Dar organele își vor face treaba, cu siguranță, și vor descoperi adevărul”, a conchis Okos Carol. 

În privința conflictelor interne care au dus la situația actuală din cadrul Primăriei Gilau, viceprimarul Okos Carol nu a dorit să ofere detalii.

 

 

 

 

 

sursa foto: captura primariacomuneigilau/facebook.com

Adauga comentariu