Politia a confiscat CAII de la pensionari. Vezi unde actiona RETEAUA!

Politistii clujeni au confiscat mai multi cai de la pensionarii clujeni, ce actionau pe raza Parcului Central din municipiul Cluj-Napoca. In urma unor actiuni specifice de filaj si ascultare a telefoanelor, politistii au ajuns la concluzia ca o serie de pensionari, sub pretextul ca joaca sah, s-au organizat intr-o retea mafiota in zona "Chios". In timpul flagrantului efectuat in cuibul mafiot al pensionarilor, au fost confiscate piese de sah constand in pioni, nebuni si ture, despre care politistii aveau informatii ca ascund de fapt, cai. Sub protectia anonimatului, unul dintre anchetatori ne-a declarat:
"Le-am filat cu mare atentie toate miscarile, iar atunci cand cel pe care il banuim ca ar fi capul retelei a mutat nebunul cu o miscare in L, a devenit clar ca piesa este de fapt un cal sub acoperire".
Toate piesele de sah gasite in urma flagrantului au fost confiscate si trimise la un atelier de tamplarie, unde vor fi verificate. Daca banuielile anchetatorilor se vor adeveri, pensionarii se vor alege cu dosare penale. FOTO: fotomontaj

Comentarii

grig

02.07.2013 10:04

UPDATE: piesele de sah verificate in amanuntime au fost returnate pensionarilor cu exceptia catorva care aveau nevoie de reparatii sau inlocuiri. Intre piese au fost infiltrate cateva care sa controleze pe mai departe cum se desfasoara activitatea in Parcul Central, cu scopul de a preveni orice forma de abatere de la lege.

Adauga comentariu