Politia clujeana, veste SOCANTA in aceasta dimineata! Insa Ziar de Cluj a avut dreptate: am scris ca va reveni "din morti"!

Uitati de fotografia de mai jos, captura de pe site-ul Politiei Romane, ea nu mai este valabila:

 

 

Detasat abuziv in 23 mai a.c. de la Cluj la comanda IPJ Ialomita, in urma unor jocuri politice menite a pune niste pile la comanda inspectoratului, Mircea Rus a revenit in aceasta dimineata la sefia Politiei Clujene. Ordinul de incetare al detasarii a fost semnat vineri, spun sursele noastre, dar abia in aceasta dimineata IPJ Cluj si Ialomita au primit informarea.

Ziar de Cluj este singura publicatie care a spus inca de la detasarea lui Rus ca acesta NU este demis si ca va reveni dupa 3 luni. Detaliul interesant este ca, tehnic, cele 3 luni nu s-au scurs efectiv, ceea ce inseamna ca decidentul din IGPR sau MAI care a semnat initial detasarea si-a dat seama ca "traficantii de barfe" din Cluj care au vrut sa il mazileasca pe Rus sunt doar niste papagali.

Cu putin inainte de detasare, in presa nationala au aparut, pentru "fezandare", articole calomniatoare la adresa lui Rus, in care, fara dovezi sau alte consecinte penale, acesta era acuzat ca este prietenul interlopilor sau ca are un bar de manele sau ca a vrut sa zadarniceasca o ancheta penala al carui subiect era un primar PSD. S-a dovedit ca toate "dezvaluirile" erau bull shit.

Un lucru interesant: in cele cateva saptamani cat a stat, fara sa cracneasca, detasat la Ialomita, Mircea Rus s-a facut remarcat, vezi AICI, facand o razie de amploare la Barbulesti, raiul tiganilor certati cu legea, exact motivul demiterii fostului sef de politie.

Asadar, cum v-am spus, Ziar de Cluj merita citit cand nu stii de ce se intampla anumite lucruri.

Adauga comentariu