Poliția clujeană îl caută pe Ninel Peia, candidat la prezidențiale. Axente Husar: „Poate e la gagici. Eu l-am lăsat aseară la hotel în Cluj-Napoca”

UPDATE 08.11.2019

„Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni. Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

 

UPDATE: Contactată de Antena3, soția lui Ninel Peia a declarat "Nu vă faceți probleme. Dispare des".

 

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a anunțat în această seară dispariția lui Ninel Peia, candidatul Partidului Neamului Românesc.

„În această dupa amiaza,  IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. In cauza se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale,  el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul , în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, arată IPJ Cluj. 

Colegul său de partid, Axente Husar susține că nu știa de disparție lui Peia. 

„Poate s-a dus la gagici. Chiar a dispărut? Eu l-am lăsat aseară la hotelul din Cluj-Napoca la care era cazat. Voi da niște telefoane”, a declarat fostul consilier județean Axente Husar.

 

Ninel Peia, fostul deputat exclus din PSD,  este candidatul în cursa pentru Cotroceni din partea Partidului Neamului Românesc, ocupă a 7-a poziție pe buletinele de vot la alegerile din 10 noiembrie, potrivit ordinii stabilite de Biroul Electoral Central.

Adauga comentariu