POLITIA Cluj a lansat INFO ca soferul criminal Tudor Carja era drogat, lucru fals! Nu mai injurati PRESA, ziaristii au relatat din COMUNICATUL OFICIAL AL POLITIEI! Avem dovada!

Moartea Gabriele Ripan a suscitat un mare interes in ultimele zile. Autorul omuciderii Tudor Carja a fost tinta unei dezinformari CRASE: si anume ca a condus drogat acea masina. Astazi au venit si rezultatele examenului toxicologic, iar Carja apare curat la capitolul droguri sau alcool. 

Insa NU presa este de vina pentru diseminarea acestei informatii, ci ditamai Politia Cluj care a introdus iresponsabil aceasta mentiune in comunicatul de presa OFICIAL al institutiei:

Presa mai greseste, nu zice nimeni, dar NICIUN ZIAR din Cluj nu e vinovat pentru situatia de acum. Jurnalistii au citat din Politia Cluj care s-a facut de un mare rahat.

Cine a intocmit comunicatul? Cine a furnizat informatia despre testarea preliminara? Cum e posibil ca o testare preliminara sa fie apoi anulata de rezultatul final?

Indiferent de intrebari, Tudor Carja ramane autorul mortii iubitei sale. Vom vedea in instanta daca va face puscarie pentru fapta sa sau a fost o greseala.

 

Comentarii

fsafsa

23.01.2019 22:03

Tot criminal ramane gunoiul, acum chiar nu mai are nici o circumstanta atenuanta, e prost din nastere si figurant, vede cacatul zapada pe marginea drumului si ii da cu 250 kmh

Adauga comentariu