Politia Animalelor se lasa asteptata. Apelati la Protectia si Bunastarea Animalelor de la DSV

Comentarii

Mirel

29.08.2016 16:05

Ce pot face daca cineva imi împușcă cainii ,nici nu are permis pentru deținerea armei..unde ma adtesez?

tabarcea denisa

01.05.2017 06:53

Ce pot face in cazu in care stiu pe coneva care a omarat cainele din ograda e groaznic am si martor

Lungu Alexandru

18.03.2018 21:05

Buna Am avut un catel de rasa Brak german.La lovit o masina si cetateanu cu masina a fugit.La lovit chiar in fata mea cu o viteza mare si totusi nu avea voie sa circule numai cu 10km pe ora .Sint agent Dej securitate la o firma .este un drum de unde ies masinile din fabrica si au voie numai cu viteza mica iar acest individ a ignorat facind raliu.Specific ca catelul era dezlegat deoarece trebuie folosit de paza.catelul a murit am chemat politia de la Dej si mia spus ca nu are ce sa faca ca nu este lege sal pedepseasca pe individ.ca eu sint de vina ca nu lam tinut legat.(atunci nul pot folosi ?)de paza.Va rog sa ma informati ce as putea sal pedepsec pe individ..Va multumesc pentru intelegere.

Maria

07.06.2018 17:08

La intrarea în parkingul de pe Negoiu din Manastur ,există o gură de canal în care sunt blocați doi pui de pisică care stau în întuneric de aproape cinci săptămâni și nu pot fi prinși,că fug prin canal atunci când cineva mai coboară să le pună apă sau ceva de mâncare .Poate s-ar putea rezolva cu ajutorul unei capcane de prins pisici și al dumneavoastră .
Vă rog ajutați-le să iasă la lumină !
Mulțumesc.

Panaitescu Daia...

17.07.2018 11:37

Un cetățean deține un câine de rasa.. În casa nui da sa mănânce. Al chinuie... Și nici adăpost nu o sa aibă peste doua trei zile al da afara de akolo. Va rog FC. CV. E păcat de acest cățeluș. Are 7 luni cățelul... Sau contactați-mă pe mn sa va dau adresa. Sa al luați de akolo

Adauga comentariu