În pofida evidenței, Dacian Cioloș a fost lovit de amnezie la Cluj Napoca: nici nu a făcut parte din nici un partid până la PLUS, nici armata nu-și amintește la ce armă a făcut-o

Sâmbătă, la Cluj-Napoca, în cadrul unei conferinței de presă, Dacian Cioloș a susținut că, până la momentul înscrierii în Partidul Plus, el nu a mai făcut parte din nicio formațiune politică. Declarația a fost dată în pofida faptului că există dovezi, care au fost publicate de către jurnaliștii de la Gazeta de Cluj, că el a fost membru PUNR.

”Nu am mai făcut parte din niciun partid politic până la PLUS. Nu am fost membru PUNR niciodată”, a declarat Ciolos.

O altă controversă legată de trecutul politicianului zălăuan și semnalată de Gazeta de Cluj este efectuarea stagiului militar. Potrivit unor declarații făcute de teologul Cristian Bădiliță, liderul Plus ar fi făcut stagiul militar în cadrul unui serviciu de informații din România.

”Armata am făcut-o la Cluj, dar nu îmi mai aduc aminte la ce unitate am făcut stagiul militar. Referitor la informațiile potrivit cărora aș face parte din cadrul unui serviciu de informații, voi răspunde la întrebări doar celor care îmi vor demonstra, printr-o declarație scrisă, că nu fac ei parte din cadrul unui serviciu de acest fel”, a mai declarat Dacian Cioloș.

În materialul video de mai jos puteți urmări momentele de amnezie ale lui Dacian Cioloș. Nu există bărbat (repetăm: BĂRBAT) care să fi făcut armata în România înainte de 1989 care să nu-și amintească arma la care a făcut-o. Atâta de frecat erai cu chestii inutile încât îți aduci aminte până și seria de la armă, dară-mi-te arma stagiului militar... 

Adauga comentariu