Podul Garibaldi aşteaptă să fie modernizat încă din 2014. "Decizia e la Bucureşti" - ni se spune. Tot alţii sunt de vină pentru promisiunile neonorate de Emil Boc

Modernizarea Podului Garibaldi din Grigosrescu este o promisiune făcută în urmă cu 14 ani de către un proaspăt primar (pe atunci) al municipiului Cluj-Napoca, pe numele său Emil Boc. Între timp primarul s-a împuţit în funcţie, iar podul este la fel de nemodernizat. Un lucru s-a schimbat, totuşi: costurile. Costurile iniţiale erau estimate la 4,8 milioane de lei, dar între timp s-au dublat.

Şantierul mai aşteaptă, situaţia urmând să fie soluţionată la Bucureşti. Aşa nue-a spus azi Emil Boc din faţa unui microfon prietenos, la una dintre emisiunile "securizate" din bani publici unde ştie că se poate duce să bată apa în piuă, fără să-l incomodeze nimeni.

Fiţi atenţi la gargara bla-bla-istică pe care îşi permite să azvârle în eter Emil Boc, în dispreţ faţă de inteligenţa clujenilor:

"Întrebăm mai sus, am trimis la Guvern, să vedem acum cum rămâne cu preluarea podului şi cu Apele Române, e o situaţie un pic mai complicată, dar o descâlcim şi pe aceasta".

S-a zis inteligenţă? Dar, stai, acest individ bate apa în piuă de peste 16 ani şi tot e cotat ca bun gospodar. Pentru un Centru aflat în şantier continuu de 16 ani, nişte festivaluri şi un parc în Mănăştur.

Pâine şi circ.

Adauga comentariu