PNL-iștii clujeni sunt furioși pe PSD pentru că a crescut salariile și pensiile: „Când ajungem la putere, vom tăia cheltuielile care nu se justifică!”

PNL-iștii clujeni, prin vocea președintelui Daniel Buda, critică dur creșterile de salarii din timpul guvernării PSD. Sau, mai bine zis, PDL-iștii vopsiți în galben.

De asemenea, lucrurile se vor schimba atunci când PNL va veni la guvernare și va „reduce cheltuielile inutile”, crede Buda. Desigur, creșterile de salarii nesimțite din primăria Cluj nu sunt un lucru rău pentru că nu au fost gândite de PSD. 

„Guvernul Dăncilă nu face nimic pentru România. 140.000 de oameni pleacă din România în fiecare an, nu reușim să facem un climat ca cetățenii să se simtă bine acasă. Scumpirile sunt expresia incapacității guvernului. Toate aceste creșterei de salarii și de pensii nu au avut acoperire reală. Din nefericire guvernul a prostit oamenii. Le-a crescut pensiile și salariile, dar iată că a crescut și prețurile și s-au anulat creșterile de salarii. Acest guvern trebuie să plece cât de repede, e o guvernare iresponsabilă. Când PNL va ajunge la guvernare, politicile pe care le avem la vedere vor avea de a face cu ce înseamnă o reorganizare a statului, astfel încât să cheltuim bani acolo unde e nevoie și să tăiem acele cheltuieli care nu se justifică. PNL e singurul partid care poate să scoată România din această situație”, a declarat Buda la Ziua de Cluj LIVE.

Totodată, pe durata întregii emisiuni, Daniel Buda i-a adus ode lui Klaus Iohannis și a râs de Dan Barna și Viorica Dăncilă: „Fără supărare, cu tot respectul pentru Dan Barna, însă Klaus Iohannis nu are cum să nu câștige alegerile. Despre Viorica Dăncilă ce să spunem? Cum ar putea să fie președinte bun?”. 

Adauga comentariu