PNL Cluj, un nou atac stupid la adresa USR-PLUS. Când nu împart pliante FAKE, postează inepții pe Facebook

„O minciună repetată de o mie de ori rămâne o miciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr”, spunea un cunoscut ministru al propagandei de acum 80 de ani, al cărui nume nu-l vom menționa.

Cei de la PNL Cluj par să-și construiască întreaga politică de partid în jurul acestui citat, altfel nu ne explicăm modul în care perseverează în prostie. 

Înțelegem, USR-ul a crescut la Cluj-Napoca ca Făt Frumos, deja reprezintă o amenințare reală la tot ce înseamnă majoritate în Consiliu Local, Consiliu Județean, poate chiar și în lupta pentru postul de primar, însă modul în care PNL Cluj înțelege prin a face anti-campanie electorală e cel puțin idiot, ca să nu folosim alți termeni. 

Mai întâi au împărțit pliante fake cu mesaje inventate, atribuite unor membri USR. Au fost fugăriți asemeni unor găini pe străzi, după care au încercat să îmbârlige votanții cu tot felul de explicații de grădiniță. 

CITEȘTE ȘI:Politica de tip PDL a PNL Cluj: Alexandru Piticar, vicepreședinte al tinerilor liberali din Cluj-Napoca, filmat în timp ce împărțea pliante false cu sigla Alianței USR-PLUS

CITEȘTE ȘI: Replica incredibilă a lui Boc când un activist USR i-a bătut obrazul pentru pliantele false anti USR din campania electorală - VIDEO

Iar acum, prin vocea viceprimarului Dan Tarcea, îi acuză pe cei de la USR că au votat cot la cot cu PSD pentru pensii speciale: „Cum e cu “aceeași mizerie”.? USR voteaza împreuna cu PSD pentru pensii speciale. Cum e cu neprihănirea și cu oameni noi in politica? Așteptăm o poziție de la liderii USR-PLUS!”.

Totul bun, trecând peste faptul că votul USR-ului s-a produs anul trecut, a fost deja dezbătut și înțeles de toată lumea care e curioasă de politică. De altfel, USR și-a justificat printr-un comunicat, în 2018, votul de atunci:

„Unul dintre primele proiecte importante depuse de USR în Parlament a fost abrogarea pensiilor speciale. Ulterior, USR votat împotriva pensiilor speciale pentru judecătorii CCR, împotriva pensiilor speciale pentru membrii Curții de Conturi, împotriva pensiei speciale pentru Avocatul Poporului, împotriva pensiilor speciale pentru baronii locali. Dintr-o neatenție, deputații USR au votat, miercuri, un proiect privind Consiliul Concurenței, care prin amendamentele formulate în mod deliberat ambiguu ca să treacă neobservate, prevedea și pensii speciale pentru angajații acestei instituții”, se preciza în comunicat.

Hai no, domnul Tarcea, puteți mai mult de atât. 

Adauga comentariu