PNL Cluj s-a imbolnavit de la PSD Cluj. Isi taie craca de sub picioare in timp ce trage inelul de la grenada

In aceasta seara, dupa aprigi dezbateri si intr-o democratie totala, adica nici vorba, Mihai Seplecan a ramas fara sprijinul politic al PNL. Mazilirea a avut loc in cel mai las mod cu putinta, in absenta mazilitului, fiindca, nu-i asa, daca la PSD exista “Noaptea cutitelor lungi”, la PNL exista sedintele de seara ale celor fara oua.

Asa cum v-am spus, in cadrul nedezbaterilor de astazi, s-a ajuns la concluzia ca Mihai Seplecan este dusmanul partidului de la Cluj, al aceluiasi partid care il mandatase cu trei luni in urma sa fie prsedinte de CJ.

Istoria il va retine pe Seplecan drept singurul PNL-ist clujean din perioada 2012-2015 care s-a luptat cu Ponta, ajungand de trei ori subiect de breaking news, iar pe participantii la sedinta din aceasta seara istoria ii va retine ca pe baietii care au deschis cutia Pandorei, fiindca Mihaita este cu spatele la zid si, se stie, cand esti cu spatele la zid nu mai faci politica, ci dai cu pumnul.

Ar fi fost frumos, totusi, ca aceasta executie de budoir cu public restrans sa-l aiba in boxa acuzatilor chiar si pe acuzat. Nu de alta, dar si Giordano Bruno a mai apucat sa ingaime ceva inainte ca baietii sa ii dea cu bricheta la esafod. Singura intrebare care ne ramane pe buze ca un clei de mastica baut in Gara Mica este: “Di ce” domnu' Manzat ii bun acuma si n-a fost bun acum trei luni?

Sa nu care cumva sa credem in teoria aia ca Daniel Buda a preferat sa-l omoare pe Seplecan din punct de vedere politic, iar pe Nicoara sa-l faca la jugulara in pragul Craciunului.

Comentarii

rocker

24.09.2015 21:51

Seplecan a fost invitat, dar n-a participat la sedinta. Deci daca vorbim de lasitate, ne putem referi doar la Mihaita, si nu la PNL. Apropo, Mihaita niciodata nu participa la sedintele cu miza. N-are oua pentru asta. Are doar o.....

ionica

25.09.2015 08:31

Ei si tu, isi repozitioneaza baietii pupincuristii de serviciu ca doar astia sunt buni la pdl: fara sange in instalatie si care nu ies in decor! Dar Seplecan nu e prost si nu se lasa! Si nu va mirati, asa se procedeaza la pdl cu ,,incomozii'', sunt injunghiati in spate cand se asteapta mai putin, asa au invatat ei politica de la mentorul lor de la cluj boc! Si cu astfel de oameni lasi, ascunsi, care iti zambesc in fata si te injunghie cand te intorci vrem sa ,,salvam'' tara??? Generatie  de politicieni mai lasa si fara oua ca cea actuala nu a avut Romania de la fanarioti incoace!

Adauga comentariu