PNL Cluj are 3 mari probleme: USR Cluj, bataia dintre vechii liberali si pedelei si inca una ciudata si sesizabila pentru ochii rafinati! CARE?

26 mai 2019 ramane o zi nasoala pentru ingamfatii politici grupati in jurul lui Boc, aflati acum sub sigla PNL. USR Cluj i-a batut pe penelisti de le-a sunat votul in cap. Insa nu asta e cea mai importanta problema a PNL la Cluj. Trebuie sa mai discutam si de burticile pline ale pedeleilor care halesc din banul public de circa 16 ani, de sinecuri grase ce ii fac sa caste pe cei din activul de partid si sa uite ca winter is coming. Mai mult, disensiunile nasoale dintre vechii liberali si pedelei au ajuns la cote paroxistice. Adrian Oros vrea musai presedintia Consiliului Judetean, pe cand Sulea, de departe cel mai straniu personaj politic din PNL, manifesta o independenta politica ce se bazeaza pe constiinta ca va castiga cu siguranta inca un mandat la Floresti.

Insa ochii bulbucati ai cetateanului de rand nu sesizeaza si cea mai importanta ciorba ce ameninta sa dea in clocot. E vorba de supararea surda din interiorul gastii lui Boc: pe de o parte, aia care au puterea politica in PNL nu o au pe aia administrativa, pe de alta parte, oamenii din jurul lui Boc, aia care fac proiecte si trag tare pentru administratie sunt scosi de la functii politice. Unul dintre cei mai suparati din ultima tabara este directorul Primariei, Ovidiu Campean, pe care nu l-am mai urmarit in ultima vreme. Ovidiu a crescut mare. Face proiecte, e discret, trage tunuri de imagine, dar nimeni nu stie ca-s ale lui. Si, cumva cumva, cineva, nu se stie cine, persoana importanta, ii inchide usile constant spre o cariera politica.

S-ar putea sa vedem ca explodeaza o mamaliga ascunsa in PNL Cluj.

Comentarii

Vasile

09.10.2019 18:50

Hi Liviule, te-a luat deoparte Moroșanu și ți-a zis ,,nașule, pune o vorbă bună la ziar pentru Nașu câmpean, că vrea să fie deputat și nu știu cine tot ii pune bețe în roate!'' pai gangavu' și-o face cu mâna lui! Un limitat bâlbâit, incompetent, cu venituri peste 15.000 lei lunar, care se crede buricul pământului și-i tratează pe alții cu sictir, ca șef la câteva comisii plătite cu cate 1000 lei fiecare, pe care nu le trece în declarația de avere, ce pula mea mai vrea?! Și-a făcut plinul! Sa mai lase și pe alții!!

Adauga comentariu