În plină pandemie, Alin Tișe asfaltează, ca niciodată, drumurile județene

Dacă clujenii s-au plâns până acum, pe bună dreptate, de calitatea drumurilor județene, pline de gropi și de denivelări, de acum înainte nu vor mai avea motive de nemulțumire pentru că, de când a început pandemia, președintele liberal al județului, Alin Tișe, a pornit o campanie furibundă de asfaltări.

Nu trece o săptămână fără un nou comunicat de presă, prin care Tișe se mai împăunează cu câte o asfaltare, doar oricum, nu e ca și cum am putea merge pe teren, să verificăm calitatea lucrărilor!

Astăzi, de exemplu, am fost anunțați de finalizarea asfaltării tronsonului Buru (DN75), limită cu județul Alba.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat: 

„Importanța acestui drum e dată de faptul că traversează una dintre cele mai pitoreşti zone montane și turistice din judeţ - Băişoara, Valea Ierii, Buru. Totodată, acesta reprezintă una dintre cele mai importante căi de acces dintre județele Cluj și Alba.”

Lipsa de importanță a asfaltărilor actuale e dată de faptul că, deocamdată, stăm acasă, neavând voie să facem nici măcar turism județean. Iar, până ieșim din casă, dacă lucrările au fost executate cum am fost obișnuiți până acum, drumurile s-ar putea caria chiar și așa, necirculate, de la ploaie, de la vânt.

„În continuare, în prezent se execută în ritm susținut lucrări de asfaltare pe tronsonul Surduc – Iara – Băișoara”, ne-a informat tot astăzi CJ Cluj, care ieri ne comunica demararea lucrărilor pe drumul județean 109A Ciubăncuța – Ciubanca – limită Sălaj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat ieri:

 „Importanța lucrărilor e dată de faptul că acestea vor contribui esențial la asigurarea unei legături directe și rapide între județele Cluj şi Sălaj, cu efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială la nivel regional”.

Asfaltările furibunde din această perioadă (coroborate cu măsurile de susținere economică date de către guvernul liberal, al partidului din care și Alin Tișe face parte, măsuri care sunt sublime, putem zice, dar lipsesc cu desăvârșire) vor avea, cu siguranță, efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială la nivel regional.

Așa ne vom dezvolta economic sub guvernarea liberală, încât asfaltările de acum ar putea fi ultimele executate de un președinte penelist de CJ, din istoria postpandemică a Clujului. Alin Tișe încearcă acum să își asfalteze drumul spre un viitor mandat. E, totuși, cam târziu și într-un moment cam nepotrivit.

Adauga comentariu