Platforma pentru programarea la vaccinare NU funcționează. Au apărut probleme tehnice

Platforma pentru programarea la vaccinarea anti COVID-10 este din nou indisponibilă. Aceasta a fost funcțională mult mai târziu decât anunțaseră autoritățile și a funcționat cu intermitențe pe toate perioada week-end-ului. Acum aceasta a cedat din nou din cauza unor probleme tehnice, potrivit STS.

„Precizăm că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață.Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil. În urma analizei tehnice s-a constatat că aplicația Registrul Electronic Național pentru Vaccinări furnizează date cu intermitențe către aplicația de programare la vaccinare. Specialiștii STS colaborează cu echipa tehnica ce gestionează RENV pentru remedierea situației. Vom reveni cu informații de îndată ce platforma va fi disponibilă pentru public”, este comunicatul transmis de STS. 

Pentru mulți români programarea la vaccinare a fost plină de nervi și frustrare. Platforma devenită disponibilă vineri pentru persoanele aflate în categoria a II-a a fruncționat cu întreruperi. STS tot anunță că se lucrează la remedierea acestor probleme, doar că apar mereu altele. Chiar și în aceste condiții aproximatvi 200.000 de români s-au înscris pentru vaccinare chiar din prima zi. 

Adauga comentariu